Ν. Αναστασιάδης: «Δεν γνωρίζω ποιοι είναι αυτοί που φέρονται να εμπλέκονται στα Pandora Papers»

0
49
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης κατά τη διάρκεια του δείπνου της ΑΗΕΡΑ. Φωτογρραφία: Γραφείο Τύπου της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. (ΑΠΕ – ΜΠΕ) Δεν γνωρίζω ποιοι είναι αυτοί που φέρονται να εμπλέκονται στα Pandora Papers, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, προσερχόμενος στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ στη Σλοβενία, ερωτηθείς από ξένη δημοσιογράφο για τα Pandora Papers. Πρόσθεσε ότι πρέπει να ερευνηθεί ποιοι και αν πράγματι εμπλέκονται.

Σε ερώτηση αν είναι λάθος τα όσα αναφέρονται γι’ αυτόν στα Pandora Papers, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι αυτά «δεν λένε κάτι. Αναφέρεται απλώς η εταιρεία που φέρει το όνομα μου και τίποτε άλλο», και διερωτήθηκε αν μπορεί κάποιος να πει ποιος είναι ο δικηγόρος των ολιγαρχών, των ηγετών και των επισήμων που αναφέρουν τα Pandora Papers. Σημείωσε ακόμα ότι δεν αναφέρεται κάτι για τον ίδιο σε σχέση με τα όσα αναφέρουν τα έγγραφα για άλλους, περί μεταφοράς ή απόκρυψης πλούτου στις βρετανικές παρθένους νήσους.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.