Μητέρα μαθητών του Ελληνικού Τσάρτερ του Μπρούκλιν, το θύμα της επίθεσης στο Μετρό της ΝΥ

0
237
Στιγμιότυπο από την επίθεση που δέχτηκε η μητέρα των μαθητών του Ελληνικού Σχολείου Τσάρτερ του Μπρούκλιν.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Οι δραματικές εικόνες από την στιγμή της επίθεσης σε μια 40χρονη μητέρα, στον υπόγειο σταθμό τρένων της πράσινης γραμμής, στους 14 δρόμους, μεταδόθηκαν από όλα τα κανάλια. Η σκηνή ήταν τόσο συγκλονιστική ώστε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες φαίνεται στο βίντεο να πιάνει το κεφάλι του σε απόγνωση, μη μπορώντας να πιστέψει στην εικόνα που είδε να εκτυλίσσεται μπροστά του.

Ενας νεαρός άστεγος άνδρας, έσπρωξε ξαφνικά μια γυναίκα από την πλατφόρμα του τρένου, πάνω στις γραμμές την στιγμή που ένα τρένο έμπαινε στο σταθμό. Η άτυχη γυναίκα κατάφερε την τελευταία στιγμή να αποφύγει το τρένο αν και υπέστη πολλαπλά τραύματα και φυσικά ένα δυνατό σοκ.

Φαινομενικά, το όνομα της 40χρονης γυναίκας Λιλιάνα Σαγκμπαισέλα που κατάγεται από τον Ισημερινό, δεν έχει σχέση με την Ομογένεια, αλλά όπως ανακάλυψαν οι «Αναμνήσεις» η άτυχη γυναίκα είναι μητέρα που τα παιδιά της φοιτούν στο Ελληνικό Σχολείο Τσάρτερ του Μπρούκλιν, το γνωστό HCCS.

Για το σκοπό αυτό δάσκαλοι και γονείς του Ελληνικού Σχολείου Τσάρτερ, προτρέπουν τους φίλους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να βοηθήσουν την μητέρα που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός, να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα έξοδα, (αφού προς το παρόν δεν δύναται να συνεχίσει την εργασία της), ενισχύοντας τον λογαριασμό που ανοίχθηκε στην ειδική σελίδα GoFundMe.

Όπως δήλωσε, η πρόεδρος του Συστήματος Μεταφορών (ΜΤΑ) κ. Κάθλιν Ο’Ράιλι, «ευτυχώς με την χάρη του Θεού αποφεύχθηκαν τα χειρότερα». 

Η Αστυνομία συνέλαβε τον δράστη και όπως διαπιστώθηκε ήταν άστεγος και του απαγγέλθηκαν, μεταξύ άλλων, κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Συγχώρεσε ήδη τον θύτη

Μάλιστα η άτυχη γυναίκα, δήλωσε, λίγες μέρες μετά, σε συνέντευξή της στο κανάλι 11 PIX NEWS, ότι στην ψυχή της έχει ήδη συγχωρέσει τον άστεγο άνδρα που την έσπρωξε χωρίς να υπάρχει λόγος, αφού ούτε καν τον γνώριζε.

Το θύμα πιστεύει ότι πράγματι ήταν «θαύμα ότι επέζησε» κάτι που επανέλαβαν και οι Αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο του Ατυχήματος.

Μέχρι σήμερα στον ειδικό λογαριασμό έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 10,685 δολαρίων με στόχο τις 20 χιλιάδες.

Ο σύνδεσμος για να προσφέρει κάποιος βοήθεια είναι εδώ: https://www.gofundme.com/f/subway-attack-run-over-by-a-train?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=m_pd+share-sheet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.