Μισέλ Καρούζο- Καμπρέρα, Ιγκι Τερανόβα και ΑΧΕΠΑ συνεχίζουν την δωρεά γευμάτων

Η υποψήφια ομοσπονδιακή βουλευτής Μισέλ Καρούζο- Καμπρέρα (Michelle Caruso-Cabrera), ο υποψήφιος πολιτειακός γερουσιαστής της Αστόριας Ιγκι Τερανόβα (Ignazio 'Iggy' Terranova) ενώ δωρίζουν τα γεύματα.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η υποψήφια ομοσπονδιακή βουλευτής Μισέλ Καρούζο- Καμπρέρα (Michelle Caruso-Cabrera), ο υποψήφιος πολιτειακός γερουσιαστής της Αστόριας  Ιγκι Τερανόβα (Ignazio ‘Iggy’ Terranova) και το 186ο Τμήμα «Ερμής» της ΑΧΕΠΑ το μεσημέρι της Πέμπτης, 7 Μαϊου 2020 δώρισαν γεύματα στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου “Mount Sinai Queens”.

H προσφορά γευμάτων και αγάπης εντάσσονταν στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ευγνωμοσύνης για τους Νοσηλευτές (Nurses Appreciation Week) και αποτελεί συνέχεια της εκστρατείας που ξεκίνησε προ δύο εβδομάδων σε συνεργασία και με την μεγαλώνυμη κοινότητα του Αγίου Δημητρίου Αστόριας.

Σήμερα, Παρασκευή, 8 Μαϊου 2020  οι υποψήφιοι βουλευτές με τους εθελοντές προσφέραν γεύματα στο 114ο Τμήμα της Αστόριας και εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη για τους Αστυνομικούς και τους Ντεντέκτιβς  που έχουν καταφέρει να καταστήσουν την ελληνοκρατούμενη Αστόρια μια από τις πιο ασφαλείς περιοχές της Νέας Υόρκης και κατ’ επέκταση της Αμερικής.

Η υποψήφια ομοσπονδιακή βουλευτής Μισέλ Καρούζο- Καμπρέρα (Michelle Caruso-Cabrera), ο υποψήφιος πολιτειακός γερουσιαστής της Αστόριας Ιγκι Τερανόβα (Ignazio ‘Iggy’ Terranova)

Την ίδια στιγμή εθελοντές των Θυγατέρων της Πηνελόπης, των Θεραπαινίδων της Αθηνάς και των Υιών του Περικλή μοίραζαν στην κοινότητα του Αγίου Δημητρίου Αστόριας ζεστά γεύματα σε πάνω από διακόσιους Αστοριείς μεταξύ των οποίων και ομογενείς.

Χορηγοί αυτής της πρωτοβουλίας είναι οι  Seth Weissman, #REhasYourBack, τον κυβερνήτη της AHEPA Ηλία Κατσό και την εταιρεία του Jekmar Associates, τον κ. Γιώργο Αλεξίου και τον Σύλλογο Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων τα αδέλφια Πολ Χαλβατζή, Τζιμ Χαλβατζή και Γιώργο Χαλβατζή και τα κτηματομεσιτικά τους γραφεία, καθώς επίσης και τον Τεντ Κουρή και την εταιρεία Metropolis Realty.

Η υποψήφια ομοσπονδιακή βουλευτής Μισέλ Καρούζο- Καμπρέρα (Michelle Caruso-Cabrera), ο υποψήφιος πολιτειακός γερουσιαστής της Αστόριας Ιγκι Τερανόβα (Ignazio ‘Iggy’ Terranova)
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.