Μια βραδιά γεμάτη με μουσική και ομογενειακά ταλέντα δωρεάν στο διαδίκτυο

Η αφίσα της εκδήλωσης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Μια ξεχωριστή συναυλία αφιερωμένη στην Ομογένεια θα παρουσιάσει την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021, στις 8 το βράδυ, στο διαδίκτυο η εταιρεία “AXIOCOM” της γνωστής παραγωγού Δέσποινας Αξιωτάκη, με την συμμετοχή ταλαντούχων μουσικών από την Ομογένεια.

Γνωστά ονόματα και καταξιωμένοι καλλιτέχνες, θα δώσουν το παρών τους στην βραδιά αυτή. Αναμεσά τους ο Φύτος Στρατής, (καλλιτεχνικός διευθυντής), ο Χάρης Αντωνίου, ο χορευτής Γιώργος Βασιλείου και η τραγουδίστρια Έλενα Κρις.

Η εκδήλωση αποτελεί ένα αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη Μάνο Λοΐζο και δίνει την ευκαιρία σε όλη την ομογένεια να παρακολουθήσει ζωντανά μια σπουδαία εκδήλωση που συμπίπτει χρονικά με το τέλος των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία με στόχο να χαρίσει σε όλους την ελπίδα ότι σύντομα θα παρακολουθήσουμε και δια ζώσης παρόμοιες εκδηλώσεις.

Στην ορχήστρα που θα πλαισιώσει τους ερμηνευτές στην εκδήλωση συμμετέχουν ο Τάσος Καρύδης, ο Άκης Παπαδόσηφος, ο μαέστρος Παύλος Δενεσίδης, ο Γιάννης Σερέος και ο Δαμιανού Ντούντου. 

Στην ρύθμιση του ήχου ο Θανάσης Ψαρρός.

Η παρακολούθηση της συναυλίας είναι ελεύθερη για όλους, αλλά η παραγωγός Δέσποινα Αξιωτάκη παραθέτει και ένα σύνδεσμο, καλώντας όσους επιθυμούν να ενισχύσουν τους καλλιτέχνες μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Pay Pal.

https://www.paypal.com/donate?business=FBWRPF44VEWLC&item_name=Donation+to+support+your+local+artists¤cy_code=USD

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη Δέσποινα Αξιωτάκη, στο τηλέφωνο: (201) 981-5764, ενώ για να βρουν το σύνδεσμο για την δωρεάν αναμετάδοση μπορούν να επισκεφτούν την σελίδα της Δέσποινας στο Facebook: Despina Ioannou Axiotakis.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.