Νέα ΥΟΡΚΗ. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το δείπνο που διοργάνωσε το βράδυ της Κυριακής, 7ης Νοεμβρίου 2021, στο εστιατόριο “Αδέλφια” στο Μπέντφορντ της Νέας Ιερσέης η επιτροπή του Παγκοσμίου Ορθοδόξου Οργανισμού Φιλανθρωπίας για την μείζονο περιοχή της Φιλαδέλφειας με επικεφαλής τον κ. Τόνυ Πανταζόπουλο. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ερανικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην μείζονο Φιλαδέλφεια και η οποία εφέτος σηματοδότησε την λήξη της πρώτης δεκαετίας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ιερείς και ηγέτες από όλες τις κοινότητες της περιοχής οι οποίοι ενημερώθηκαν για το έργο του οργανισμού στην γενέτειρα και σε όλον τον κόσμο για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο πρώην πρόεδρος της AHEPA Γιώργος Χωριάτης και άλλοι ηγέτες της ομογένειας.

Από αριστερά διακρίνονται οι Αtherine Pantazopoulos, Frankie Pantazopoulos, Fr. Peter Thonberg και Fr Anastasios Bourantas.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο εκτελεστικός διευθυντής του Οργανισμού, κ. Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου ο οποίος έκανε μια σύντομη αναδρομή στο έργο και στην προσφορά του οργανισμού από τις ιδρύσεώς του το 1992. Μέχρι στιγμής ο οργανισμός έχει προσφέρει φιλανθρωπική βοήθεια συνολικής αξίας 742 εκατομμυρίων δολαρφίων σε πάνω από 60 χώρες του κόσμου.

Ο ομιλητής εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για την γενναιοδωρία των ομογενών και μεταξύ άλλων τόνισε ότι η πανδημία μπορεί να παρέλυση την συλλογική και κοινωνική δράση, αλλά δεν επηρέασε την γενναιοδωρία των ομογενών.

“Αντί να την μειώσει την πολλαπλασίασε”, επεσήμανε ο ομιλητής.

Από αριστερά διακρίνονται οι Fr Xristoforos Oikonomidis, George Horiatis, George Pappas,και Lisa Horiatis
Από αριστερά διακρίνονται οι Thaddeus Pappas, Eric Davidson, Pete Κousoulis και Charlie Sandilos
Από αριστερά δισκρίνονται οι Alexis Limberakis Frankie Pantazopoulos, fr Τhornberg και Cary Limberakis.
Από αριστερά διακρίνονται οι Tina Tsiadis, Tony Pantazopoulos και Lou Zagami.
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.