Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι αγώνες γκλοφ της κοινότητας του Άπερ Ντάρμπι Πενσιλβάνιας

0
Οι παίκτες του γκολφ σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τους εθελοντές και τα στελέχη της κοινότητας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι πρώτοι αγώνες γκολφ που διοργάνωσε η κοινότητα του Αγίου Δημητρίου στο Άπερ Ντάρμπι Πενισλβάνιας. Η απόφαση των ηγετών και των πρωτεργατών αυτής της πρωτοβουλίας να διοργανώσουν τους αγώνες υπέρ της ενίσχυσης του Ελληνικού Απογευματινού Σχολείου έδωσε το έναυσμα στους ομογενείς να συμμετάσχουν και το πιο σημαντικό να προσφέρουν τον οβολό τους.

Οι αγώνες έλαβαν χώρα την Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021, στο «Llanerch Country Club» στο Havertown της Πενσιλβάνιας και όπως ανέφερε ο πρόεδρος της κοινότητας Μάικ Οικονόμου συμμετείχαν 82 παίκτες οι οποίοι ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στο γκολφ.

Η οργανωτική επιτροπή με επικεφαλής τους Ιωάννη Γκίνη και Χρήστο Τσιμούλη μερίμνησαν για τα πάντα ξεκινώντας από την άψογη διοργάνωση των αγώνων και της λαχειοφόρου αγοράς, καθώς επίσης και για την σίτιση και την ψυχαγωγία των παικτών. Οι σπιτικές πίτες, τα σουβλάκια, τα κοντοσούβλια και τα άλλα εδέσματα σε συνδυασμό με το τσίπουρο και το ούζο απέσπασαν τα ευμενή σχόλια των συνδαιτυμόνων.

Από αριστερά διακρίνονται οι Μάκης Μελισσαράτης, Τζον Στεργίου, Στέφανος Καράς και Άλκης Τσίτσιος.

Τα χρήματα όπως ανέφερε ο κ. Οικονόμου, θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ελληνικού Απογευματινού Σχολείου. Τα μαθήματα από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι και τον Ιούνιο του 2021 έγιναν διαδικτυακά. Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο οι μαθητές θα επιστρέψουν στις αίθουσες διδασκαλίας.

Την περίοδο του εγκλεισμού η Σχολική Επιτροπή και το κοινοτικό συμβούλιο ανακαίνισαν τις σχολικές εγκαταστάσεις και την εγκατάσταση διαδραστικών πινάκων και προβολέων.  

«Τα οφέλη αυτής της εκδήλωσης είναι πολύπλευρα. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα παράσχουν την δυνατότητα στο Ελληνικό Απογευματινό Σχολείο της κοινότητάς μας να συνεχίσει να παρέχει μια εξαιρετική μαθησιακή εμπειρία σε όλους τους μαθητές και σε κάθε επίπεδο. Οι δεσμοί που δημιουργήθηκαν από όλους τους εμπλεκόμενους που εργάζονται μαζί για έναν κοινό σκοπό, ενισχύουν τα ίδια τα θεμέλια της αγαπημένης μας κοινότητας του Αγίου Δημητρίου εξασφαλίζοντας ένα λαμπρό μέλλον», δήλωσε ο κ. Οικονόμου.

Η κοινότητα του Αγίου Δημητρίου στο Άπερ Ντάρμπι είναι μια από τις πιο δυναμικές και ελληνοπρεπείς κοινότητες της Μητροπόλεως της Νέας Ιερσέης.

Από αριστερά δικαρίνονται οι Bernie Murtaugh, Νίκος Παπαδόπουλος, Κρις Φρανζίνι και Στηβ Φρανζίνη.
Από αριστερά διακρίνονται οι Τζίμυ Χριστοφοράτος, Στηβ Καντηλιώτης και Νικ Δερμουτζίδης.
Από αριστερά διακρίνονται οι Τζίμυ Χριστοφοράτος, Στηβ Καντηλιώτης και Νικ Δερμουτζίδης.
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.