Κεφαλονιά, Κρήτη και Σαντορίνη στο επίκεντρο της Οινογνωσίας του Ε/Αμερικανικού Επιμελητήριου

0
88
Η αφίσα της οινογνωσίας που θα διοργανώσει την Τετάρτη το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο της Νέας Υόρκης το απόγευμα της Τετάρτης, 26 Αυγούστου 2020 και ώρα 4.00 μ.μ. θα ξεναγήσει τα στελέχη και τα μέλη στα γραφικά νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου και θα τους δώσει την δυνατότητα να γευτούν τις πιο γνωστές ποικιλίες λευκού, ερυθρού και ροζέ κρασιού.

Η εκδήλωση με τίτλο «Summer Lovers White and Red», λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα λάβει χώρα διαδικτυακά και αποτελεί συνέχεια των εκδηλώσεων που διοργανώνει το Επιμελητήριο στην εποχή του κορωνοϊού. Η πρώτη εκδήλωση , όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» έλαβε χώρα στις 16 Ιουλίου 2020 και ήταν αφιερωμένη στις ελληνικές μπύρες και στα μυστικά της ελληνικής γαστρονομίας και απέσπασε τα ευμενή σχόλια όσων συμμετείχαν και του αναγνωστικού μας κοινού.  

Η οινογνωσία είναι αφιερωμένη στο Κτήμα Gentilini το οποίο βρίσκεται κοντά στο Αρογοστόλι της  Κεφαλονιάς, στους Αμπελώνες Καραβιτάκης στα Χανιά της Κρήτης και το Acroterra Winery της Σαντορίνης.

Η αφίσα της οινογνωσίας που θα διοργανώσει την Τετάρτη το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Οι ομογενείς θα έχουν την δυνατότητα να γευτούν ποικιλίες ρομπόλας, μαυροδάφνης, Vidiano, Κοτσιφάλι και Ασύρτικο και να ενημερωθούν για τις ιδιότητες και την αξία της κάθε ποικιλίας.  

Πρόκειται για τις επωνυμίες «Gentilini Robola 2019», «Gentilini Eclipse 2017», «Acroterra Santorini 2017», «Karavitakis Klima White Vidiano 2019» και «Karavitakis Klima Red 2017» τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να τα παραγγείλουν μέσω της ιστοσελίδας www.cellar53wine.com, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο  info@cellar53wine.com  είτε και μέσω τηλεφώνου στο (646) 861-1093.

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με ομογενειακές εισαγωγικές εταιρείες και εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της προώθησης των ελληνικών προϊόντων στην ομογενειακή και στην ευρύτερη αμερικανική αγορά. Εγγραφείτε κάνοντας κλικ στο https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZEsdO2qrDkoGtFDECiDOCyDEVTRprnwn_XQ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση κάνετε κλίκ στην ιστοσελίδα  https://hellenicamerican.cc/ είτε στο Facebook:https://www.facebook.com/HACCNY/

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.