Καταργούνται οι μάσκες και οι αποστάσεις για τους εμβολιασμένους της Αμέσου Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας

0
Οι μμάσκες που ερεύνησαν οι επιστήμονες σχετικά με την αποτελεσματικότητά τους.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής προ ολίγου ανακοίνωσε ότι για τους πλήρως εμβολιασμένους καταργούνται οι μάσκες και αίρονται τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης που ίσχυαν τους τελευταίους 14 μήνες στους ναούς της Αμέσου Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Αρχιεπισκοπής. «Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής εκφράζει την ικανοποίησή της για την ανακοίνωση του Κυβερνήτη της Νέας Υόρκης κ. Cuomo, σε συνέχεια των σχετικών οδηγιών του CDC και του Λευκού Οίκου, ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι δεν απαιτείται να φορούν μάσκες στις περισσότερες των περιπτώσεων. Η είδηση αυτή αποτελεί μία ξεκάθαρη ένδειξη ότι η ολοκλήρωση του προγράμματος του εμβολιασμού είναι το κλειδί για την υπέρβαση της πανδημίας και την επιστροφή στην κανονικότητα για όλους.

Ενώ όσοι έχουν πλήρως εμβολιαστεί, έχουν εξασφαλίσει υψηλά επίπεδα προστασίας, την ίδια στιγμή όλοι οι πιστοί πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή προς όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν υποκείμενα νοσήματα και των παιδιών κάτω των 12 ετών.

Επί του παρόντος, η Άμεση Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια αποσύρει την οδηγία για την υποχρεωτική χρήση μάσκας και τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης για τους πιστούς που έχουν εμβολιαστεί πλήρως στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης. Η Ιερά Αρχιεπισκοπή προτρέπει όλες τις ενορίες να εξακολουθούν να εφαρμόζουν τις πολιτειακές και τοπικές οδηγίες για τα ζητήματα της δημόσιας υγείας.

-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.