Ηγέτες της ομογένειας, πολιτικοί και επιχειρηματίες επέλεξαν τις «Αναμνήσεις» για τις ευχές τους για το 2022

0
162
Η κάρτα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, κ. Σωτήριου Θ. Βόσδου.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ανήμερα των Χριστουγέννων δημοσιεύσαμε τις χριστουγεννιάτικες κάρτες των ομογενειακών φορέων, των διπλωματικών αρχών της Ελλάδας και της Κύπρου, οι οποίες διέφεραν και ενδιέφεραν. Τι τελευταίες ημέρες λάβαμε νέε κάρτες και ευχές, ενώ πολλοί επικοινώνησαν για να μεταφέρουμε τις πρωτοχρονιάτικες ευχές τους.

Αν και οι κάρτες διαφέρουν ως προς το περιεχόμενό τους και τους αποδέκτες εν τούτοις εμπεριέχουν κοινές ευχές υπέρ υγείας, χαράς, ευτυχία, ευημερίας και ειρήνης σε όλον τον κόσμο.

Η πρόεδρος του Ανωτάτου Συμβουλίου Ελληνικής Παιδείας, Αθηνά Κρομμύδα και ο διευθυντής του Γραφείου Ελληνικής Παιδείας, Δρ. Aναστάσιος Κουλαρμάνης, στο κοινό μήνυμά τους με την ευκαιρία των εορτών αναφέρουν: «Αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι, Επ’ ευκαιρία των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ευχόμαστε από καρδιάς, ο ερχομός του Θεανθρώπου να φέρει αφειδώλευτα σε σας και στις οικογένειές σας τα θεία δώρα της υγείας, της χαράς, της ελπίδας και της αισιοδοξίας! Σε σας να δώσει τη δύναμη να συνεχίζετε με παλμό, ενθουσιασμό και όραμα το εκπαιδευτικό σας έργο για τη διατήρηση της γλώσσας, του πολιτισμού και των ελληνοχριστιανικών μας ιδεωδών, που με αξιοζήλευτο τρόπο επιτελείτε και γι’ αυτό σας ευγνωμονούμε!

Το Αστέρι της Βηθλεέμ να είναι πάντα πυξίδα και φωτεινός οδηγός στη ζωή σας! Ο καινούργιος χρόνος να σας χαρίσει υγεία και ευτυχία και στον κόσμο να φέρει την πολυπόθητη Ειρήνη!»

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής, κ. Κυριάκος Παπαστυλιανού απέστειλε χριστουγεννιάτικες κάρτες στους συλλόγους και φορείς μέλη και ευχήθηκε όπως το νέο έτος να είναι πιο ευτυχισμένο και να χαρίσει υγεία, χαρά, αγάπη και ευημερία.

Παράλληλα ευχήθηκε όπως το 202 να είναι το έτος της δικαίωσης του πολυετούς αγώνα για την απελευθέρωση και την επανένωση της Κύπρου. Ευχήθηκε επίσης όπως το 2022 να καταστεί το έτος της ολοκλήρωσης της απογραφής των Κυπρίων της Αμερικής.

Η κάρτα της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, κ. Σωτήριος Θ. Βόσδου στο μήνυμά του προς τους αποδήμους αναφέρει:  «Τη δύση του 2021 ακολουθεί η ανατολή του 2022. Εύχομαι ολόψυχα τα δεινά του 2021 να αποτελούν απλά μια πικρή ανάμνηση και το 2022 να φέρει την πολυπόθητη Υγεία, Αγάπη και Ευημερία σε όλο τον κόσμο. Χρόνια Πολλά!!!, Καλή Χρονιά!!!».

Η κάρτα του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου της Νέας Υόρκης.

O πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου της Νέας Υόρκης, Άθας Ιωάννου και η εκτελεστική διευθύντρια Αλεξάνδρα Σπύρου-Μητσάκη απέστειλαν στα μέλη του Επιμελητηρίου και στους φίλους στις δύο πλευρές του Ατλαντικού μια κάρτα η οποία εμπεριέχει το έμβλημα και τις ευχές για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο αρχιτέκτονας Γιώργος Γεωργόπουλος, ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας «Georgios G. Georgopoulos, RA Architect, P.C.» επικοινώνησε με τις «Αναμνήσεις» προκειμένου να εκφράσει τις ευχές προς τους συνεργάτες, τους πελάτες της εταιρείας του και κατ΄ επέκταση στην ομογένεια τις εγκάρδιες ευχές για την Πρωτοχρονιά και το νέο έτος 2022.

Ο Γιώργος Γεωργόπουλος διετέλεσε πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης και επί δική του προεδρίας και με την χορηγία του Βασιλείου Σταθάκου αγοράστηκε το Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αστόρια. Επί δικής του προεδρίας η Ομοσπονδία ξέφυγε από τα στενά όρια της Αστόριας και διοργανώθηκε η πρώτη εκδήλωση στο πάλαι ποτέ “Bull Run” στην Γουόλ Στριτ με συνέταιρο τον ευεργέτη της Ελληνικής Παιδείας Στέφανο Τσερπέλη.

Ευχήθηκε όπως η έλευση του νέου έτους πλημμυρίσει τα σπίτια των ομογενών και όλου του κόσμου με υγεία, αγάπη, ευτυχία και ευημερία.

Η κάρτα του Στέφανου Τζουμάκα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Διπλατανιωτών Αμερικής «Αγία Μαρίνα», κ. Βασίλειος Γκουρνέλος κατά την διάρκεια της επικοινωνίας με τις «Αναμνήσεις» λίγες ώρες πριν την δύση του 2021 επεσήμανε: «Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου στα στελέχη και στα μέλη του Συλλόγου Διπλατανιωτών Αμερικής «Αγία Μαρίνα», καθώς επίσης και στους συμπατριώτες μας στην γενέτειρα χρόνια πολλά. Το νέο έτος να χαρίσει σε όλους υγεία, χαρά και ευτυχία».

«Προσευχόμαστε όπως απαλλαγούμε μία ώρα νωρίτερα από την πανδημία του κορωνοϊού, ούτως ώστε επιστρέψουμε στην κανονικότητα και να εντείνουμε την  κοινωνική, πολιτιστική και φιλανθρωπική δράση», επεσήμανε ο κ. Γκουρνέλος, ο οποίος μαζί με το νεοεκλεγμένο συμβούλιο αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους με την ανατολή του νέου έτους.

Η κάρτα του Παγκερκυραϊκού Συλλόγου Αμερικής.

Ο πρόεδρος του Παγκερκυραϊκού Συλλόγου Αμερικής, Θοδωρής Δουκάκης, ο οποίος ανήκει στη νέα γενιά του συλλόγου που έχει ήδη αναλάβει τα ηνία εύχεται στους Κερκυραίους και κατ΄ επέκταση στην ομογένεια Καλή Χρονιά, με υγεία ευτυχία, αγάπη και ειρήνη στις οικογένειές τους και σε όλον τον κόσμο».

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής Στέφανος Τζουμάκας στο μήνυμά του προς τους αποδήμους γράφει: «Αγαπητές και αγαπητοί, Χρόνια πολλά σε όλες και όλους! Το 2022 ξεκινά με δοκιμασίες αλλά και με αποφασιστικότητα. Ως χώρα και ως πολίτες βιώνουμε τη συνέχεια και την όξυνση μια κρίσης στη δημόσια υγεία. Χρειαζόμαστε – και δικαιούμαστε- ασφάλεια για τη ζωή, την υγεία και την εργασία. Ξεκινάμε τη μεγάλη στροφή για τη κοινωνική και πολιτική αλλαγή. Μας αφορά όλους, αποτελεί Εθνική υπόθεση. Το 2022 θα είναι χρονιά θετικών εξελίξεων!  Καλή χρονιά με υγεία και δύναμη!».

Η κάρτα του Ιερού Ιδρύματος “Παναγία Σουμελά” Ποντίων Αμερικής και Καναδά.

Διαβάστε επίσης: https://www.anamniseis.net/diaferoun-kai-endiaferoun-oi-christougenniatikes-kartes-ton-omogenon/

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.