Η Εισαγγελέας του Κουίνς στην γενική συνέλευση του Συλλόγου Ε/Α Ιδιοκτητών Ακινήτων

0
Στιγμιότυπο από την ομιλία της εισαγγελέως του Κουίνς Μελίντα Κατς. Φωτογραφία: Γιώργος Σαμαράς.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Εισαγγελέας του Κουίνς, Μελίντα Κατς και οι εκπρόσωποι του 114ου Αστυνομικού Τμήματος της Αστόριας το βράδυ της Τετάρτης, 1ης Μαρτίου 2023 συμμετείχαν και μίλησαν στην γενική συνέλευση του Συλλόγου Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων της Αστόριας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γεώργιος Κίτσιος καλωσόρισε τους ομιλητές και εστίασε την προσοχή του στα θέματα που σχετίζονται με την πάταξη της εγκληματικότητας, καθώς επίσης και με την αντιμετώπιση των θεμάτων που σχετίζονται με την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής.

Τόσο η Εισαγγελέας, κ. Κατς, όσο και οι εκπρόσωποι του Αστυνομικού Τμήματος αναφέρθηκαν στις συντονισμένες προσπάθειες που καταβάλλουν όχι μόνο για την πάταξη της εγκληματικότητας, αλλά και για την πρόληψη και την καταπολέμηση των γενεσιουργών αιτίων της εγκληματικότητας.

Ο Σύλλογος Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» είναι υπόδειγμα τόσο ως προς την λειτουργία και την σύγκληση των μηνιαίων γενικών συνελεύσεως όσο και ως προς το εκπαιδευτικό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό του έργο.  

Στιγμιότυπο από την ομιλία του προέδρου του Συλλόγου Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων. Φωτογραφία: Γιώργος Σαμαράς.
Οι ομογενείς ενώ παρακολουθούν τις εισηγήσεις. Φωτογραφία: Γιώργος Σαμαράς.
Ο φοροτεχνικός Κυριάκος Σκευάς. Φωτογραφία: Γιώργος Σαμαράς.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.