Οι επιστολικές ψήφοι εξασφάλισαν την επανεκλογή του Άντριου Γουνάρδη

0
182
Στο βήμα ο πολιτειακός βουλευτής του Μπρούκλιν Αντριου Γουνάρδης

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο πολιτειακός γερουσιαστής του Μπέι Ριτζ και των άλλων περιοχών του Μπρούκλιν Άντριου Γουνάρδης το απόγευμα της Τετάρτης μέσω μιας ανακοίνωσης στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε την επανεκλογή του.

Η ανακοίνωση έγινε λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των επιστολικών ψήφων διότι προηγούνταν με 2.500 ψήφους, ενώ ο αριθμός των μη καταμετρημένων ψηφοδελτίων (1.800), δε μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα.

Ο ομογενής πολιτικός, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» την επόμενη των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου υπολείπονταν 6.000 ψήφους έναντι του ρεπουμπλικανού  Vito J. Bruno.

Ο πολιτειακός γερουσιαστής του Μπρούκλιν Ανδρέας Γουνάρδης. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανού Κόμματος Vito J. Bruno το πρωί της Τετάρτης, 4 Νοεμβρίου 2020, είχε κερδίσει τα 51.37% των ψήφων, είτε 40.621 ψήφους και ο ομογενής 34.586 και η ανατροπή οφείλεται στις επιστολικές ψήφους.

«Αποτελεί τιμή της ζωής μου να υπηρετώ την κοινότητα, και σήμερα καθώς συνεχίζεται η καταμέτρηση των υπολειπόμενων ψηφοδελτίων, είμαι εξαιρετικά ευγνώμων στις γειτονιές του Νότιου Μπρούκλιν που με επανεξέλεξαν να τους εκπροσωπήσω στην πολιτειακή Γερουσία», ανέφερε ο ομογενής πολιτικός, υποσχόμενος ότι θα συνεχίσει τον αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων όλων των ψηφοφόρων. .

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Μπρούκλιν και οι άλλες κομητείες της Νέας Υόρκης και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Η στέγαση, η Υγεία, η Οικονομία, η Εκπαίδευση και η σίτιση έχουν επιδεινωθεί από την πανδημία και υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την κοινότητά μας, την πόλη μας, την πολιτεία μας και το έθνος μας ώστε να ανακάμψει ισότιμα και δίκαια», αναφέρεται στην ανακοίνωση».

Τέλος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για όλους όσους μοιράστηκαν τα οράματά μου για την πρόοδο και ανάπτυξη του Νότιου Μπρούκλιν και τόνισε ότι η νίκη ανήκει στους ψηφοφόρους αυτής της περιφέρειας που τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.