«Η δικαίωση έρχεται», λένε οι φίλοι και οι συναγωνιστές στον Πέτρο Γαλάτουλα

Ο Πέτρος Γαλάτουλας στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τα στελέχη και τα μέλη του εκλεγμένου στις εκλογές της 19ης Σεπτεμβρίου 2022 Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης και οι συναγωνιστές του Πέτρου Γαλάτουλα μέσω μιας κοινής δήλωσης εκφράζουν την θλίψη και την οδύνη για τον πρόωρο και απροσδόκητο θάνατο του πρώην προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης Πέτρου Γαλάτουλα και τα ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια στην σύζυγό του Σοφία στα παιδιά του, Δέσποινα και Ιωάννη Σταθόπουλο, Γιώργο Γαλάτουλα και την αρραβωνιαστικιά του Μαρία Κοβόρου, Άννα Γαλάτουλα, τις εγγονές Σοφία και Αφροδίτη, τα αδέλφια, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της κοινής δήλωσης:

Πέτρος Γαλάτουλας

1955-2022

Ύστατος χαιρετισμός στον πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, έναν αγαπητό φίλο και συνεργάτη

Έναν σπουδαίο Έλληνα αγωνιστή, έναν θερμό Έλληνα πατριώτη, έναν άοκνο εργάτη και δημιουργό, οικογενειάρχη λάτρη των Ελληνικών ιδεωδών και υποστηρικτή των ιδανικών της φυλής μας.    

Θερμά Συλλυπητήρια

Στην αγαπημένη σύζυγο του Σοφία, στα παιδιά του Δέσποινα και Ιωάννη Σταθόπουλο, Γιώργο Γαλάτουλα και την αρραβωνιαστικιά του Μαρία Κοβόρου, Άννα Γαλάτουλα, τις εγγονές Σοφία και Αφροδίτη, τα αδέλφια, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους, συγγενείς, καθώς επίσης  στους φίλους του και συναγωνιστές για τα Εθνικά θέματα, την Μακεδονία μας,  την Βόρειο Ήπειρο, την Κύπρο μας, τα νησιά του Αιγαίου μας, τον Πόντο και την γενοκτονία.

Καλό Ταξίδι Πέτρο

Ο Ελληνισμός και ο Ομογενειακός κόσμος θα γίνουν φτωχότεροι με την απουσία σου. Σε πίκραναν. Έγινες δέκτης απίστευτης ηθικής και ψυχολογικής βίας. Δεν λύγισες. Το πέταγμα σου, σαν του αετού, ήταν πολύ ψηλά για αυτούς, το ζήλεψαν και προσπάθησαν να το χαμηλώσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Τα προσωπεία τους έπεσαν. Η δικαίωση έρχεται…

Έζησες Ελληνοπρεπώς και στάθηκες Όρθιος

Σύμφωνα με την Ελληνική και Χιώτικη καταγωγή σου και το Ελληνικό σου ήθος και πάθος για παν το Ελληνικό.

Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος. Οι ήρωες δεν πεθαίνουν.

Οι φίλοι σου και συνεργάτες

Παραθέτουμε τα ονόματα με αλφαβητική σειρά: Αθανάσιος Αρώνης, Άννα Νότη, Απόστολος Τομόπουλος, Βαγγέλης Κατρακάζος, Γεώργιος Γεωργόπουλος, Γιώργος Ξερακιάς, Ιωάννης Κουταλής, Κωνσταντίνος Τσούκαρης, Νίκος Βέλιος, Νίκος Μπάρδης, Νομική Καστανά, Σπύρος Πυργιώτης, Στέφανος Αμανατίδης, Τάσος Καραγκούνης και Τιμολέων Κακούρος.

-Advertisement-

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.