Η Χιακή Ομοσπονδία απένειμε υποτροφίες συνολικής αξίας δέκα χιλιάδων δολαρίων

0
188
Ο Νικόλαος Μιχαλιός σε μια αναμνηστική φωτογραφία με την ηγεσία της Χιακής Ομοσπονδίας και τους προσκεκλημένους. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Επιτροπή Υποτροφιών της Χιακής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε τα ονόματα των αριστούχων φοιτητών και σπουδαστών που απέσπασαν τα βραβεία της Χιακής Ομοσπονδίας και τις υποτροφίες συνολικού ύψους δέκα χιλιάδων δολαρίων. Πρόκειται για το ακαδημαϊκό παρελθόν έτος (2020 – 2021). Παράλληλα ανακοίνωσε την έναρξη της υποβολής αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 και η οποία θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου 2022.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της εν λόγω ανακοίνωσης:

Το διοικητικό συμβούλιο και η διοικητική επιτροπή του Ταμείου Υποτροφιών της Χιακής Ομοσπονδίας ανακοινώνουν την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων κλείνει στις 30 Ιουνίου 2022. Οι υποτροφίες κυμαίνονταν από $1,.000 έως $3,000 στον καθένα.

Επίσης με χαρά σας ανακοινώνουμε την διανομή των υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Συνολικά διανεμήθηκαν $10,000 στα ακόλουθα άτομα που παρακολουθούν τους προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς τίτλους τους.

Τα ακόλουθα άτομα βραβεύτηκαν από το Ταμείο Υποτροφιών Χιακής Ομοσπονδίας και ονομάστηκαν «Chian Federation Scholars»: Efstratia Nicholson, για σπουδές στο πανεπιστήμιο Dartmouth. Stamatia Papazis, για σπουδές στο πανεπιστήμιo του Stonybrook και Eleni Ballas, για σπουδές στο St. John’s University.

Τα ακόλουθα άτομα βραβεύτηκαν από το Ταμείο Υποτροφιών Helen Chiotes και ονομάστηκαν «Helen Chiotes Scholars»: Nikiforos Gkolemis, για σπουδές στο πανεπιστήμιο UC Berkeley, Calliope Louros, για σπουδές στο πανεπιστήμιο του Queens.

Ευθύμιος Ραφαήλ Παπαπέτρου, για σπουδές στο Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η Επιτροπή Υποτροφιών της Χιακής Ομοσπονδίας, η οποία επιτελεί μια από τις κυριότερες δράσεις της, στηρίζει την εκπαίδευση και την διατήρηση της ελληνικής γλώσσας και κουλτούρας, τιμώντας και καλλιεργώντας τις Ελληνοαμερικανικές αξίες στις νεότερες γενιές. 

Οι οδηγίες και οι αιτήσεις θα αποσταλλούν, αλλά θα υπάρχουν και στην νέα ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας www.chianfederation.org . Σας παρακαλούμε να παρακινήσετε νέους που πληρούν τις προϋποθέσεις να συμπληρώσουν την αίτηση. Βοηθήστε μας να αλλάξουμε τις ζωές των νέων και βοηθήστε στην ενίσχυση και ανάπτυξη του θεσμού των Υποτροφιών της Χιακής Ομοσπονδίας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και υποστηρικτές αυτής μας της δράσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και τρόπους να μας στηρίξετε καλέστε το γραφείο της Χιακής Ομοσπονδίας στο (718) 204-2550 ή στείλτε μας email στο: chianfed@chianfed.org

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.