Η I. Αρχιεπισκοπή συγχαίρει τους Ελληνοκαναδούς που εξελέγησαν βουλευτές

0
Η Βουλή του Καναδά.

ΤΟΡΟΝΤΟ. Η Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Καναδά εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας συγχαίρει όλους τους εκλεγµένους βουλευτές, αλλά και τους υποψηφίους που έθεσαν τα ονόµατά τους για να υπηρετήσουν σε δηµόσια αξιώµατα, στις Γενικές Εκλογές του Καναδά, στις 20 Σεπτεµβρίου 2021.

Ειδικότερα, η Αρχιεπισκοπή απευθύνει τις θερµότερες ευχές της σε όλους τους Ελληνοκαναδούς που έθεσαν υποψηφιότητα, καθώς και στους τέσσερις εκλεγµένους βουλευτές ελληνικής καταγωγής, Νίκη Άστον, Πέτρο Φραγκισκάτο, Εµµανουέλα Λαµπροπούλου και Άννα Κουτράκη.

Καθώς συνεχίζουµε να γιορτάζουµε τα 200 χρόνια της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, είναι ενθαρρυντικό και αποτελεί πρόκληση και έµπνευση να βλέπουµε Ελληνοκαναδούς -και µάλιστα Έλληνες σε όλο τον κόσµο- να συµµετέχουν σ’αυτή τη δηµοκρατική διαδικασία και να εργάζονται για να προωθήσουν τις πολύτιµες παραδόσεις και αξίες των προγόνων µας για αγάπη και ενότητα, αυτοθυσία και προσφορά για το ευρύτερο καλό.

Οι εκλεγµένοι αξιωµατούχοι θα συγκεντρωθούν σύντοµα στη Βουλή του Καναδά για να συζητήσουν και να αντιµετωπίσουν τις προκλήσεις της σημερινής κοινωνίας, συµπεριλαµβανοµένων εκείνων που σχετίζονται µε τη συνεχιζόµενη πανδηµία του COVID-19. Με εμπιστοσύνη και σιγουριά στην ικανότητα των Ελληνοκαναδών βουλευτών µας, προσβλέπουμε να υποστηρίξουν επίσης, την στρατηγικής σημασίας στη Μεσόγειο σύμμαχο χώρα του Καναδά, την Ελλάδα, καθώς και τα ζητήµατα θρησκευτικής ελευθερίας και ισότητας για όλους, συµπεριλαµβανοµένου του σεπτού Οικουµενικού µας Πατριαρχείου.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.