ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Eνώ τα συνέδρια των δυο μεγάλων κομμάτων ξεκίνησαν και συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα, ένας επιχειρηματίας από το Σάουθαμπτον του Λονγκ Άιλαντ σκέφτηκε να δώσει μια διαφορετική η καλύτερα δύο διαφορετικές γεύσεις, ώστε οι ψηφοφόροι από την μια να δοκιμάσουν την τύχη τους στο φαγητό και από την άλλη να πάρουν μέρος σε μια άτυπη δημοσκόπηση, πριν αποφασίσουν να ψηφίσουν δια αλληλογραφίας ή δια ζώσης

Ο Ζάκ Ερντεμ, επιχειρηματίας της εστίασης στο Σαουθχάμπτον, εκτελεστικός  σεφ στο εστιατόριο Blue Mar αποφάσισε μαζί με τον σεφ του εστιατορίου να κάνουν μια γευστική δημοσκόπηση και να ετοιμάσουν από ένα διαφορετικό σούσι ρολ και να το ονομάσουν αντίστοιχα το σούσι ρολ του Τραμπ και το σούσι ρολ του Μπαιντεν.

Η πρώτη που δοκίμασε την γεύση του «Τραμπ Ρολ» ήταν η ομογενής πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του Μανχάτταν Αντρια Κατσιματίδη. Και για να δοκιμάσει το Μπαιντεν Ρολ επιστρατεύτηκε η Σκάι Οστρεχαρ, πρόεδρος του Δημοκρατικού Κλαμπ Λέξινγκτον του Μανχάτταν.

«Χρειαζόμαστε λίγο χιούμορ σε αυτή την δύσκολη περίοδο», είπε η Αντρια. «Συμφωνήσαμε με τον Ερντεμ,  ότι είναι σημαντικό να ψηφίσουμε και αυτός ήταν ένας πολύ έξυπνος τρόπος για να κάνουμε τον κόσμο να ενδιαφερθεί».

Από την πλευρά της η εκπρόσωπος του κλαμπ των Δημοκρατικών επεσήμανε ότι «υπάρχει πολύ μίσος και αντιπαλότητα, αλλά χρειάζεται να βρούμε τα κοινά σημεία και μια τέτοια δημοσκόπηση με βάση το σούσι (sushi) θα ήταν μια καλή αρχή.

Έτσι αφού κατέληξαν στα υλικά αλλά και στον προμηθευτή που δεν είναι άλλος από τον ψαρά που προμηθεύει τα ψάρια στο Μαρ-α-Λάργκο ριζόρτ, στην Φλοριδα (ιδιοκτησίας του Τραμπ).

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Νιού Γιόρκ Ποστ» το σούσι ρολ του Τραμπ συνθέτει ένα ψάρι τούνας, ένα κομμάτι καπνιστού σολωμού και πορτοκαλί χαβιάρι.

Το σούσι ρολ του Μπάιντεν, αποτελείται από από μπλε καβούρι και αβοκάντο και ψάρι της οικογένειας σκουμπρί.

Στο εστιατόριο Blue Mar, η τιμή του σούσι ρολ είναι στα 12 δολάρια, ενώ στα σούπερ μάρκετ Gristede’s, στο Μανχάτταν, θα διατίθεται στην τιμή των 8 δολαρίων.

Το κοινό θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στις δυο γεύσεις από σήμερα Παρασκευή και μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Μέρος από τα έσοδα των πωλήσεων των σούσι ρολ θα διατεθούν σε τράπεζες διάθεσης τροφίμων που λόγω της πανδημίας του κορωνοιού αντιμετωπίζουν προβλήματα επάρκειας αγαθών.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.