Η AHEPA έδωσε στην δημοσιότητα τις κάρτες για την απόδοση των μελών του 116 Κογκρέσου

0
117
Η κάρτα για τις επιδόσεις των βουλευτών και γερουσιαστών που έδωσε στην δημοσιότητα η AHEPA.

ΝEA YORKH. Η Ελληνοαμερικανική οργάνωση AHEPA έδωσε χθες, Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020, στην δημοσιότητα τις κάρτες απόδοσης των μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Γερουσίας κατά την διάρκεια των εργασιών του 116 Κονγκρέσου.

Την ανακοίνωση έκανε ο ύπατος πρόεδρος της ΑHEPA κ. Γιώργος Χωριάτης, που επεσήμανε ότι η κάρτα απόδοσης σε ότι αφορά τα θέματα που απασχολούν την Ελληνοαμερικανική κοινότητα και σχετίζονται με το Κυπριακό και τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, αποτελεί έναν αξιόπιστο δείκτη της στάσης των βουλευτών και των γερουσιαστών ως προς τα θέματα αυτά.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της AHEPA στις επικείμενες εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, 2020 θα κριθεί η εκλογή σχεδόν όλων των ομοσπονδιακών βουλευτών στην Βουλή των Αντιπροσώπων και περίπου το ένα τρίτο (1/3) των μελών της Γερουσίας.

Για αυτόν τον λόγο  η κάρτα απόδοσης που συντάσσει κάθε χρόνο η AHEPA είναι ένα εργαλείο με ιδιαίτερη σημασία, το οποίο και θα πρέπει όχι μόνο να συμβουλευθούμε πριν αποφασίσουμε ποιους θα ψηφίσουμε αλλά και να την διαδώσουμε σε συγγενείς και φίλους.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.