«Η αγάπη της ομογένειας αγκαλιάζει την Ελλάδα», δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο Δρ. Σπύρος Μεζίτης

0
Ο Δρ. Σπύρος Μεζίτης. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. «Η μπάλα πέφτει στην Πλατεία «Times Square» της Νέας Υόρκης και οι ελπίδες μας για ένα ευτυχέστερο μέλλον αναπτερώνονται! Η αγάπη της Ομογένειας αγκαλιάζει την Ελλάδα!» ήταν το μήνυμα του προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Ιατρικών Συλλόγων ΗΠΑ και Καναδά, Δρ. Σπύρου Μεζίτη προς την ομογένεια και τον απανταχού Ελληνισμό με την ευκαιρία του νέου έτους.

Ο Δρ. Σπύρος Μεζίτης το πρωί της Πρωτοχρονιάς, κλήθηκε από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό του ΣΚΑΪ για το μήνυμά του για το 2023 και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Εύχομαι Καλή Χρονιά με υγεία, ειρήνη, και πρόοδο για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες στην Ελλάδα και ανά της υφηλίου!»

Και επωφελούμενος της ευκαιρίας έδωσε και την δική του ευχή – συνταγή για το νέο έτος: «Σαν γιατρός για να διατηρηθούμε υγιείς συντείνω καλή και υγιεινή διατροφή, να μη τρώμε αργά τα βράδια, καθημερινή άσκηση με επίκεντρο το περπάτημα. Καλύτερο ύπνο και λιγότερο άγχος!».

Πρόκειται για τα ζητούμενα και μάλλον προαπαιτούμενα για να έχουμε μια καλή υγεία, συνεπώς και μια καλή χρονιά.

«Η μπάλα πέφτει στο Times Square της Νέας Υόρκης και οι ελπίδες μας για ένα ευτυχέστερο μέλλον αναπτερώνονται! Η αγάπη της Ομογένειας αγκαλιάζει την Ελλάδα! Καλή δύναμη!», κατέληξε ο Δρ. Σπύρος Μεζίτης, ο οποίος είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Ιατρικών Συλλόγων ΗΠΑ και Καναδά.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.