Γιορτάζουν την 31η επέτειο του Συλλόγου Επαρχίας Κυνουρίας

0
Η αφίσα της εκδήλωσης

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Σύλλογος Επαρχίας Κυνουρίας το βράδυ του Σαββάτου, 11ης Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 7.00 μ.μ. θα διοργανώσει στην κοινοτική αίθουσα της Αγίας Τριάδας, 20 Field Ave, Hicksville, NY 11801, την ετήσια χοροεσπερίδα στο πλαίσιο της οποίας θα γιορτάσει την 31η επέτειο της ιδρύσεως του.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί και αναμένεται να συμμετάσχουν η πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά Αγγελική Βουρνά, εκπρόσωποι των αρκαδικών σωματείων της Βορειοανατολικής Ακτής καθώς επίσης και της κοινότητας της Αγίας Τριάδας στο Χίξβιλ.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαρχίας Κυνουρίας Δημήτρης Πανάγος επεσήμανε ότι είναι η πρώτη δια ζώσης εκδήλωση που διοργανώνεται μετά από τρία χρόνια λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και η οργανωτική επιτροπή έχει βάλει ψηλά τον πήχη.

Στο στιγμιότυπο από την 28η επέτειο από αριστερά διακρίνονται οι Αγγελική Βουρνά, Δρ. Κωνσταντίνος Βλάσης και Δημήτρης Πανάγος. Φωτογραφία: GANP / Κώστας Μπέη.

«Καλούμε τα μέλη, τους φίλους και κατ΄ επέκταση την ομογένεια να παραστούν στην εκδήλωσή μας και να ξεφαντώσουν με την ορχήστρα του Πάνου Χρυσοβέργη, τον Τάσο Παπαϊωάννου και την Ανθή Αγγέλου», επεσήμανε ο κ. Πανάγος.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια ο Σύλλογος θα κόψει την βασιλόπιτα και θα απονείμει και τις υποτροφίες.

Το εισιτήριο έχει οριστεί στα 70 δολάρια για τους ενήλικες, 50 δολάρια για έφηβους 11 μέχρι και 17 ετών και δωρεάν για παιδιά κάτω των 10 ετών.   

Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο Δημήτριο Πανάγο στο (516) 931-2333, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Dimitrios@panagos.com

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.