Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ημερίδα Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών για την Ελληνική ως διεθνή γλώσσα

March 10, 2019 @ 1:30 pm - 5:00 pm EDT

Free

Η Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανών Εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών Συλλόγων Αμερικής καλεί την ομογένεια να παραστεί στην ημερίδα για την ανακήρυξη της Ελληνικής Γλώσσας ως διεθνούς γλώσσας από την UNESCO, την κάτω Ιταλία και την Ελλάδα.

Πρόκειται για την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019, και ώρα 1.30 μ.μ. στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αστόρια της Νέας Υόρκης στη διεύθυνση 22-51 29th Street, Astoria, N.Y. 11105.

Η ημερίδα όπως και τα προηγούμενα χρόνια διοργανώνεται από την Ομοσπονδία σε συνεργασία με το Γραφείο Ελληνικής Παιδείας της Ορθοδόξου Αρχιεπισκοπής Αμερικής και τους συλλόγους μέλη της τριπολιτειακής περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Αντωνόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της κοινότητας της Κοίμησης της Θεοτόκου στο Μπρούκλιν και συνάμα πρώην πρόεδρος της Χιακής Ομοσπονδίας Σταύρος Χαβιάρας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Δασκάλων του Απογευματινού Σχολείου του Αγίου Δημητρίου Αστόριας και συνάμα πρώην πρόεδρος του Ελληνικού Ιατρικού Συλλόγου της Νέας Υόρκης, Δρ. Γεώργιος Τσιούλιας και η ιδρύτρια και πρόεδρος του Οργανισμού Ελληνικής Παιδείας Αμερικής, Βασιλική Φιλιώτη.

Details

Date:
March 10, 2019
Time:
1:30 pm - 5:00 pm EDT
Cost:
Free

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.