Αιτήσεις για Υποτροφίες του Ταμείου ΠΙΣΤΗ για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό

0
Το έμβλημα του Ταμείου Πίστη για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Κάθε χρόνο και από τότε που ιδρύθηκε, δηλαδή το 2004, το Ταμείο ΠΙΣΤΗ χαιρετίζει τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα νέων της ελληνοαμερικανικής κοινότητας χορηγώντας, με αξιοκρατικά κριτήρια, υποτροφίες σ’ εκείνους τους φερέλπιδες τελειόφοιτους λυκείου ανά την Αμερικανική επικράτεια που είναι πολλά υποσχόμενοι.

Οι βραβευμένοι με την Υποτροφία Ακαδημαϊκής Αριστείας του Ταμείου ΠΙΣΤΗ, εντάσσονται σε ένα δίκτυο 600 και πλέον υφιστάμενων Υποτρόφων του Ταμείου, οι οποίοι επιδεικνύουν εξαιρετική ακαδημαϊκή διάνοια, την οποίαν οι Έλληνες πρόγονοί μας είχαν σε μεγάλη εκτίμηση και, επίσης, θαυμάσιο πνεύμα φιλανθρωπίας, κοινωνική υπηρεσία και καλή πολιτική συνείδηση, που βρίσκεται στον πυρήνα των Ορθόδοξων Χριστιανικών αξιών. 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι τελειόφοιτοι δημόσιων, ιδιωτικών ή ενοριακών λυκείων στις Ηνωμένες Πολιτείες που ξεκινούν προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών το φθινόπωρο του 2020 σε αναγνωρισμένο Αμερικανικό κολλέγιο ή πανεπιστήμιο 4-ετούς φοίτησης. Οι αιτούντες πρέπει να είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι και μέλη ενορίας.

Η αίτηση διατίθεται από τη διεύθυνση: https://www.thefaithendowment.org/scholarships/

Για περισσότερες πληροφορίες για το Ταμείο ΠΙΣΤΗ: Ταμείο για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.thefaithendowment.org/

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.