Επέστρεψε στην οικογένειά του ο 88χρονος ομογενής που αγνοούνταν

0
145
Ο 88χρονος ομογενής Απόστολος Κουσούλας, ο οποίος αγνωοείται από το μεσημέρι της Τετάρτης, 17ης Ιουνίου 2020. Φωτογραφία: NYPD / DCPI

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Εντοπίστηκε και προ μερικών ωρών ενώθηκε με την οικογένειά του ο 88χρονος ομογενής Απόστολος Κουσούλας (Apostolos Kousoulas), ο οποίος, όπως έγραψαν οι “Αναμνήσεις” αγνοούνταν από το μεσημέρι της Τετάρτης, 17 Ιουνίου 2020

Συγγενής του ανήρτησε στον ομαδικό λογαριασμό Greeks of New York στο Face Book την είδηση ότι ο θείος της εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Παράλληλα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τους ομογενείς και άλλους συμπολίτες τους που ενδιαφέρθηκαν καθώς επίσης και για τους συγγενείς και φίλους που προσευχήθηκαν υπέρ του άμεσου εντοπισμού του.

Η συγγενής του, κατά την διάρκεια της επικοινωνίας με τις «Αναμνήσεις» επεσήμανε ότι ο θείος της εντοπίστηκε από έναν καλό Σαμαρείτη στην συμβολή της 19ης Λεωφόρου και της 70ής Οδού του Μπρούκλιν ο οποίος κάλεσε το 62ο Αστυνομικό Τμήμα. Ο Απόστολος διακομίστηκε στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου της περιοχής για τις ενδεδειγμένες εξετάσεις και ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο σπίτι του.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.