Έπαρση σημαίας στο Μπόουλινγκ Γκριν και διαλέξεις στο Σταθάκειο στην Αστόρια

0
139
Η αφίσα των εκδηλώσεων.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Επιτροπή Παρελάσεως της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης το μεσημέρι της Παρασκευής, 25ης Μαρτίου 2022, θα διοργανώσει την καθιερωμένη τελετή έπαρσης της γαλανόλευκης στον ιστό της Ομοσπονδίας στον ιστό της Ομοσπονδίας στο πάρκο του Μπόουλινγκ Γκριν (Bowling Green) του Μανχάταν.

Το απόγευμα της Κυριακής, 27 Μαρτίου 2022 και ώρα 4.00 μ.μ. η Επιτροπή Παρελάσεως θα διοργανώσει στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αστόρια μια άκρως διδαχτική εκδήλωση για την 201η επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας και τον ρόλο της Ελληνίδας στην Επανάσταση του 1821.

Ομιλητές της εκδήλωσης αναμένεται να είναι η φιλόλογος – ιστορικός Αγγελική Τσεμεντζή η οποία θα μιλήσει για τον «Ρόλο της Ελληνίδας στην Επανάσταση του ‘21» και ο Δρ Ευάγγελος Αθανασόπουλος ο οποίος θα μιλήσει για τα «10 ιστορικά γεγονότα που δεν γνωρίζετε για την Επανάσταση του ‘21».

Θα ακολουθήσει συζήτηση και δεξίωση (ελαφρύ μπουφέ, κρασί, καφέ και γλυκά).

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο (718) 204-6500 • Fax: (718) 204-8986 είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχρυδρομείου στο nyhellenicsocieties@gmail.com

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.