Επανέρχεται  δριμύτερη η Τσιπουροβραδιά της Φιλαδέλφειας – Ορκίστηκε η νέα ηγεσία

0
Η αφίσα της 15ης Τσιπουροβραδιάς.

`ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Επανέρχεται δριμύτερη μετά από τρία χρόνια λόγω της πανδημίας η 15η Τσιπουροβραδιά της Φιλαδέλφειας. Πρόκειται για μια από τις πιο μαζικές εκδηλώσεις του Συλλόγου Ηπειρωτών «Ομόνοια» της Φιλαδέλφειας, η οποία θα λάβει χώρα το βράδυ του Σαββάτου, 18 Φεβρουαρίου 2023, στην κοινότητα του Αγίου Δημητρίου στο Άπερ Ντάρμπι στην διεύθυνση 229 Powell Ln, Upper Darby, PA 19082`ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Επανέρχεται δριμύτερη μετά από τρία χρόνια λόγω της πανδημίας η 15η Τσιπουροβραδιά της Φιλαδέλφειας. Πρόκειται για μια από τις πιο μαζικές εκδηλώσεις του Συλλόγου Ηπειρωτών «Ομόνοια» της Φιλαδέλφειας, η οποία θα λάβει χώρα το βράδυ του Σαββάτου, 18 Φεβρουαρίου 2023, στην κοινότητα του Αγίου Δημητρίου στο Άπερ Ντάρμπι στην διεύθυνση 229 Powell Ln, Upper Darby, PA 19082

Η Τσιπουροβραδιά είναι συνάμα και η πρώτη εκδήλωση που θα διοργανώσει η νεοεκλεγείσα ηγεσία του Συλλόγου με επικεφαλής τον Χρήστο Κ. Αγγέλη.

Οι εκλογές έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης της 18ης Δεκεμβρίου 2022 είχε συνέλθει στην κοινοτική αίθουσα του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Γεωργίου της Φιλαδέλφειας.

Ο δημοφιλής κλαρινίστας Γιώργος Μπεζιάνης, ο οποίος κατάγεται από το Χλωμό της Βορείου Ηπείρου. Φωτογραφία: Cosmos Philly.

Η εκλογή του προέδρου και του προεδρείου έλαβε χώρα την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 στον προαναφερόμενο ναό και αμέσως μετά έγινε η ορκωμοσία του νέου συμβουλίου.

Το συμβούλιο είναι εννεαμελές και η θητεία του είναι διετής.

Πρόεδρος εξελέγη ο Χρήστος Κ. Αγγέλης,  αντιπρόεδρος ο Κωνσταντίνος Ζήδρος, ταμίας ο Αντώνιος Δαλαγγέλης, γραμματέας πρακτικών η Χριστίνα Αγγέλη, γραμματέας αλληλογραφίας ο Κωνσταντίνος Κράβαρης. Μέλη εξελέγησαν οι Φίλιππος Νικολαΐδης, Μαρία Κούλα, Βασίλειος Κεΐσογλου και Μαρία Παππά.

Ακολουθώντας την παράδοση των προηγούμενων ετών μετά την ορκωμοσία έκοψαν και την βασιλόπιτα, ενώ το φλουρί έπεσε στον Κωνσταντίνο Κράβαρη

Τσίπουρο – κλαρίνο και στο τέλος ο πατσάς

Η Τσιπουροβραδιά ήταν και παραμένει μι από τις πιο μαζικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην τριπολιτειακή περιοχή της Φιλαδέλφειας.

Η οργανωτική επιτροπή έχει ήδη προμηθευτεί 20 κάσες τσίπουρο και υπόσχεται ένα ανεπανάληπτο ξεφάντωμα με τον Λάζαρο Παρασκευά στο τραγούδι και τον Γιώργο Μπεζάνη στο κλαρίνο και τον Μανιουδάκη.

Θα προσφερθούν τσιπουρομεζέδες και άλλα εδέσματα στο τέλος θα προσφέρουν τον παραδοσιακό πατσά.

Το εισιτήριο έχει οριστεί στα $70.00 για τους ενήλικες και στα $50.00 για τους φοιτητές και τα παιδιά.

Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τον Κώστα Ζήδρο στο (267) 918-2269, στον Χρήστο Κ. Αγγέλη (267) 242-9866 είτε στον Βασίλειο Κεΐσογλου (267) 252-5047.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.