Επ’ αμφιβόλω οι διεργασίες της ερχόμενης εβδομάδας για την παρέλαση της Νέας Υόρκης

0
Το νέο συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Γραμματείας της Ομοσπονδίας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το εκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης ισχυρίζεται ότι δεν έχει λάβει κάποια επίσημη απάντηση τόσο από την πλευρά της Πλειοψηφίας της Επιτροπής των Πρώην Προέδρων, όσο και από την πλευρά του προέδρου της Επιτροπής Παρελάσεως, κ. Τζον Κατσιματίδη σχετικά με την πρότασή τους για την σύγκλιση της επιτροπής παρελάσεως την ερχόμενη Τρίτη.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του διοικητικού συμβουλίου Γεώργιος Γεωργόπουλος, επικοινώνησε με τις «Αναμνήσεις» σχετικά με το χθεσινό ρεπορτάζ για την σύγκλιση της Επιτροπής Παρελάσεως την ερχόμενη Τρίτη και της πρώτης πανομογενειακής συγκέντρωσης την Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 και τόνισε ότι είναι αδιανόητο να συζητάμε για σύγκλιση πανομογενειακής συγκέντρωσης χωρίς να διευθετηθούν οι βασικές εκκρεμότητες.

Ο κ. Γεωργόπουλος επεσήμανε ότι ο α’ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Νίκος Μπάρδης, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και συμπρόεδρος της Επιτροπής Παρελάσεως απέστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα και στις δύο πλευρές για σύσκεψη της Επιτροπής την Δευτέρα είτε και την Τρίτη, αλλά μέχρι και ετούτη την ώρα ούτε η πλευρά του κ. Τζον Κατσιματίδη, αλλά ούτε και η πλευρά της πλειοψηφίας των Πρώην Προέδρων με συντονιστές τον Δημήτριο Καλαμαρά και τον Νικόλαο Διαμαντίδη δεν έχουν απαντήσει.

Από αριστερά διακρίνονται οι π.. Νικηφόρος Φακήνος, π. Ευαγόρας Κωνσταντινίδης, Γιώργος Βενιζέλος, Αναστάσιος Καραγκούνης, Γιώργος Γεωργόπουλος, Λου Κ¨ατσος, Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος, Κλεάνθης Μεϊμάρογλου, Πολύκαρπος Κοτρώνης Ηλίας Τσεκερίδης, Τιμολέων Κακούρος και Δημήτριος Καλαμαράς. Φωτογραφία: GOA

«Εμείς είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να συμβάλλουμε στην επιτυχή διοργάνωση της παρελάσεως και το αποδείξαμε με το γεγονός ότι στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο στις 17 Νοεμβρίου 2021 εκλέξαμε τον συμπρόεδρο της Επιτροπής Παρελάσεως και τους υπευθύνους των επιτροπών. Και την πρώτη σύσκεψη έγιναν δεκτοί χωρίς αντιρρήσεις από τις άλλες δύο πλευρές οι υποψήφιοί μας», επεσήμανε ο κ. Γεωργόπουλος.

Ερωτηθείς εάν τις προσεχείς ώρες και μέρες οι δύο άλλες πλευρές απαντήσουν θετικά ο κ. Γεωργόπουλος επεσήμανε ότι παραμένουν προσηλωμένοι στην απόφασή της για την συνδρομή στην επιτυχή διοργάνωση της παρελάσεως και ότι θα συμμετάσχουν.   

Όσον αφορά τις πανομογενειακές συγκεντρώσεις ο κ. Γεωργόπουλος τόνισε ότι θα τεθούν επί τάπητος στο διοικητικό συμβούλιο και η τύχη τους θα εξαρτηθεί από την διευθέτηση όλων των εκκρεμοτήτων που τέθηκαν επί τάπητος στην πρώτη τριμερή συνεδρίαση για την παρέλαση.

Από αριστερά διακρίνονται οι Δημήτριος Καλαμαράς, Νικόλαος Διαμαν τίδης, Κλεάνθης Μεϊμάρογλου, Δήμος Σιώκης, Χριστίνα Παναγοπούλου – Κωστάκη και Χρήστος Βουρνάς. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης,

«Στόχος μας είναι να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες ούτως ώστε να προχωρήσουμε μονοιασμένοι στην προετοιμασία και στην άρτια διοργάνωση της πρώτης παρέλασης στην μετακορωνοϊό εποχή», επεσήμανε ο κ. Γεωργόπουλος.  

Η επιτροπή παρελάσεως, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» πέραν του προέδρου, του κ. Τζον Κατσιματίδη έχει ως συμπρόεδρο τον Νίκο Μπάρδη, ως υπεύθυνο του λαχείου τον Αναστάσιο Καραγκούνη, του λευκώματος την Σοφία Στρουμπάκη, ως υπεύθυνη του διαγωνισμού Μις Ανεξαρτησίας την πρόεδρο της Πολιτιστικής Επιτροπής Νομική Καστανά και ως υπεύθυνο της εκδήλωσης για το Μπόουλινγκ Γκριν, τον κ. Τάσο Παρδάλη και ως ταμία της παρελάσεως τον κ. Κωνσταντίνο Τσούκαρη με βοηθό τον Δημήτριο Παλιούρα.

-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.