ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τα στελέχη και τα μέλη της κοινότητας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του Τζάκσον Χάιτς το μεσημέρι της Κυριακής, 5 Δεκεμβρίου 2021 αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία κατέβηκαν στην κοινοτική αίθουσα για το καθιερωμένο καφέ και δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Η νεότερη γενιά  – τα εγγόνια και τα δισέγγονα των πρωτεργατών και ιδρυτών, καθώς επίσης και τα παιδιά των στελεχών και μελών της κοινότητας τους εξέπληξαν ευχάριστα, καθώς παρουσίασαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο το οποίο ήταν στολισμένο με στολίδια τα οποία έφτιαξαν με τα δικά τους χεράκια και με τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς κατάφεραν να τους εισαγάγουν στην εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.

Πρωταγωνιστές αυτής της εκδήλωσης ήταν οι μαθητές του Κατηχητικού Σχολείου και η δασκάλα τους, Στέλλα Ψαρούλη.

Οι μαθητές του Κατηχητικού Σχολείου της κοινότητας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του Τζάκσον Χάιτς με την δασκάλα τους Στέλλα Ψαρούλη.

Οι τέως και νυν ιερατικοί προϊστάμενοι της κοινότητας, π. Ιάκωβος Κουτσάκης και π. Γεδεών Βαρύτιμος συγχάρηκαν την δασκάλα και τα παιδιά και προέτρεψαν τους παρισταμένους να προσκαλέσουν και να παροτρύνουν γνωστούς και φίλους να εμπιστευτούν την κατηχητική παιδεία των παιδιών του στο Κατηχητικό Σχολείο των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η εν λόγω κοινότητα, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» είναι μια από τις ιστορικές κοινότητες του Κουίνς η οποία τα δύο τελευταία χρόνια διανύει μια περίοδο πνευματικής ανάτασης και ουσιαστικής αναγέννησης. Η προ τριών μηνών επαναλειτουργία του Κατηχητικού Σχολείου ήρθε να προσφέρει το δικό της στίγμα στην πορεία της προόδου και της αναγέννησης.  

Οι μαθητές του Κατηχητικού σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τους ιερείς και την δασκάλα τους Στέλλα Ψαρούλη.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.