Ενδιαφέρουσες διαλέξεις στον Σύλλογο Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων της Αστόριας

Στιγμιότυπο από την διάλεξη του Δρα. Κυριάκου Κύρου. ΦωτογραφίαΑ Ευγενική παραχώρηση: Σταύρος Ζιώγκας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ενδιαφέρουσες με όλη την σημασία της λέξεως ήταν οι διαλέξεις που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων της Αστόριας στο πλαίσιο της μηνιαίας γενικής συνέλευσης, που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης, 3 Μαΐου 2023 στα ιδιόκτητα γραφεία του Συλλόγου.

Η γενική συνέλευση έλαβε χώρα τρεις ημέρες μετά την παρέλαση της ομογένειας της Κυριακής, 30ής Απριλίου 2023 στην Πέμπτη Λεωφόρο του Μανχάταν και τόσο ο πρόεδρος του Συλλόγου Γεώργιος Κίτσιος, όσο και ο επίτιμος πρόεδρος Γεώργιος Αλεξίου αναφέρθηκαν στην συλλογική συνεισφορά του Συλλόγου, καθώς επίσης και στην ατομική συνεισφορά των στελεχών του στην οικονομική εκστρατεία και στις εκδηλώσεις για τον Μήνα Ελληνικής Κληρονομιάς καθώς επίσης και στην ίδια την παρέλαση.

Παράλληλα εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη για τους εισηγητές και συγκεκριμένα τον Δρα. Κυριάκο Κύρου και τον Στηβ Λεούνη.

Από αριστερά διακρίνονται οι Στηβ Λεούνης, Γεώργιος Κίτσιος και Γεώργιος Αλεξίου. ΦωτογραφίαΑ Ευγενική παραχώρηση: Σταύρος Ζιώγκας.

Ο Δρ. Κυριάκος Κύρου, ο οποίος ασχολείται με την έρευνα στην αντιμετώπιση του ερυθηματώδη λύκου, καθώς επίσης και των ρευματοπαθειών αναφέρθηκε διεξοδικά στις σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης και αντιμετώπισης των εν λόγω ασθενειών.

Η διάλεξη του δικηγόρου Στηβ Λεούνη εστιάστηκε στις νομικές υποθέσεις που σχετίζονται με την αγοραπωλησία των ακινήτων, καθώς επίσης και με την μεταβίβαση ακινήτων από τους γονείς στα παιδιά και στα εγγόνια.

Μετά το πέρας των διαλέξεων οι εισηγητές απάντησαν στις ερωτήσεις του ακροατηρίου.

Τέλος να σημειώσουμε ότι παρέστη και ο ευεργέτης του Συλλόγου, Γεώργιος Φακίρης.

Οι ομογενείς ενώ παρακολουθούν τις εισηγήσεις. ΦωτογραφίαΑ Ευγενική παραχώρηση: Σταύρος Ζιώγκας.

 

-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.