ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το πρωτοποριακό αρχείο της ομογένειας του Κολεγίου του Κουίνς με την επωνυμία «Hellenic American Project» καλεί τους ομογενείς και το ευρύτερο κοινό των «Αναμνήσεων» να παρακολουθήσουν την διαδικτυακή εκδήλωση «Ένα Παιδί μετράει τ’ άστρα».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο, 2 Απριλίου 2022 και ώρα 12.30 μεσημβρινή (ώρα Νέας Υόρκης) και 62 χρόνια μετά την κυκλοφορία του ομώνυμου μυθιστορήματος του αειμνήστου Μενέλαου Λουντέμη. Είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Ουκρανίας και κατ’ επέκταση της οικουμένης τα οποία οδηγήθηκαν στην προσφυγιά και τα οποία στην κυριολεξία είναι υποχρεωμένα να μετρούν  τα άστρα.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την σύμπραξη του «Hellenic American Project», Queens College, CUNY, Hellenic Library of Southern California, Λύκειο Αστυπάλαιας, 30ό Δημοτικό Σχολείο Βόλου, του οργανισμού «We Need Books Multilingual Library & Cultural Center» και του Λύκειου του Αγίου Δημητρίου, Αστόριας.

Στην εκδήλωση αναμένεται να μιλήσει και η Δρ. Αναστασία Φιόρη Μεταλλινού, Αστροφυσικός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Όσοι ενδιαφέρονται για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση καλούνται να κάνουν κλικ στο https://us02web.zoom.us/j/81988491791

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.