Ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος επισκέφθηκε τον Αρναουτάκη

0
Ο Ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος Κωνσταντίνος Καρνάζης, αριστερά και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Φωτογραφία: zarpanews.gr

Ο Ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος Κωνσταντίνος Καρνάζης επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη στο πλαίσιο των δράσεων δρομικών εμπειριών που διοργανώνει.

Ο κ. Καρνάζης επισκέφτηκε τις τελευταίες ημέρες την Κρήτη για πρώτη φορά στη ζωή του, εντυπωσιάστηκε από το μοναδικό τοπίο και τις εναλλαγές του, στοιχεία που ενισχύουν την πρωτοβουλία του να δημιουργήσει πακέτα με «δρομικές εμπειρίες» (run tour experiences) που θα αφορούν όλη την Κρήτη και την προώθησή της στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η διερεύνηση των τρόπων συνεργασίας του υπερμαραθωνοδρόμου με την Περιφέρεια Κρήτης για την περαιτέρω προώθηση της Κρήτης, δεδομένου ότι αποτελεί διακριτό τουριστικό προορισμό με παγκόσμια απήχηση.

Στιγμιότυπο από την συνάντηση. Φωτογραφία: zarpanews.gr

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε επίσης, η δυνατότητα προώθησης της Κρήτης μέσω του κρητικού διατροφικού προτύπου, η δυνατότητα συμμετοχής του αθλητή σε μελλοντικές εκδηλώσεις αθλητικού τουρισμού της Κρήτης και η περαιτέρω προβολή της Κρήτης μέσω των εντυπώσεων που θα μεταφέρει ο κ. Καρνάζης από το ταξίδι του στην Κρήτη στις Η.Π.Α. και σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: zarpanews.gr

-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.