Έκκληση Ομοσπονδίας Κυπρίων για την σωτηρία της 7χρονης Μάγιας 

0
Η Μάγια Γεωργιάδη.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής μέσω μιας ανοικτής επιστολής προς τα μέλη και τα ομογενειακά μέσα ενημέρωσης εκφράζει την αγωνία της για την κατάσταση της υγείας της επτάχρονης Μάγιας Γεωργιάδη που από τον Απρίλιο του 2017 μέχρι και σήμερα δίνει την δική της μάχη να κρατηθεί στην ζωή.

Η Ομοσπονδία μόλις πληροφορήθηκε ότι μετά την πρόσφατη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσε όγκου στον εγκέφαλο η Μάγια δεν μπορεί να περπατήσει και χρειάζεται 24ώρη επίβλεψη και βοήθεια αποφάσισε να ανοίξει ειδικό λογαριασμό για να βοηθήσει την οικογένειά της για να ανταπεξέλθει τόσο τα έξοδα για την νοσηλεία της Μάγια, όσο και για την επιβίωση της ίδιας της οικογένειας.

Άνοιξε ειδικό λογαριασμό στην τράπεζα «Paypal» και κάλεσε τους ομογενείς να προσφέρον τον οβολό τους σε μηνιαία βάση είτε και μια εφάπαξ προσφορά κάνοντας κλικ στο https://www.paypal.com/donate?campaign_id=MA5ELA9GJYVYA.

Οι προσφορές μπορεί να γίνουν με χρεωστικές είτε και πιστωτικές κάρτες.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν τον οβολό τους με τον παραδοσιακό τρόπο καλούνται να συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο και να αποστείλουν τις επιταγές πληρωτέες στην Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής στην διεύθυνση 333 Glen Head Rd, Suite 250, Glen Head, New York 11545.

Το έντυπο για τις δωρεές.

Η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός, συνεπώς όλες οι προσφορές εκπίπτουν της φορολογίας.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης στην αγγλική γλώσσα που φέρει τις υπογραφές του προέδρου Κυριάκου Παπαστυλιανού και του αντιπροέδρου για τις φιλανθρωπίες Κρις Νικολάου.  

Dear Friends and Supporters:

FCAO always brings our community into collective action to assist one of our own!

Maya Georgiades was born on September 14, 2015, and at 14 months old, she was diagnosed with a malignant brain tumor.

She had two surgeries on 1/4/2017 and 1/5/2017 to remove the tumor. Unfortunately, she had a recurrence, and a few months ago, she had another surgery to remove the tumor. Maya has needed 24-hour care since her last procedure as she still cannot walk or even balance herself. The family needs financial support. Kindly consider helping Maya.

The Federation of Cypriot American Organizations (FCAO) is a 501 (c) (3) nonprofit entity recognized by the IRS a tax-exempt charity. Your contribution is tax-deductible to the extent allowed by law.

Thank you, Federation of Cypriot American Organizations

Please mail your tax-deductible contribution to the FCAO using the attached donation form or click on the link below to make a credit card donation.

https://www.paypal.com/donate?campaign_id=MA5ELA9GJYVYA

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.