Έκκληση Δημητρίου Κόκοτα υπέρ της ενίσχυσης του Ταμείου της AHEPA για τους πυροπαθείς

0
175
Μεταξύ άλλων διακρίνονται οι Νικόλαος Καρακώστας, Τζέφρι Πάιατ και Γιώργος Χωριάτης. Φωτογραφία: Ευγενικκή παραχώρηση AHEPA

ΝΕΑ ΥΟΚΗ. Ο ύπατος πρόεδρος της AHEPA Δημήτριος Κόκοτας την Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021, και λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του απηύθυνε έκκληση στους ομογενείς να προσφέρουν τον οβολό τους για την ανακούφιση των πληγεισών από τις πυρκαγιές περιοχών της Αττικής, της Εύβοιας, της Ηλείας, της Μεσσηνίας και της Αρκαδίας.

Πρόκειται για μια επί πλέον αξιόλογη προσπάθεια που ανέλαβε η κορυφαία οργάνωση των Ελληνοαμερικανών για την παροχή βοήθειας στους πυροπαθείς της γενέτειρας. Προ δέκα ημερών, κατά την διάρκεια του 99ου Εθνικού Συνεδρίου της AHEPA στην Αθήνα, προσέφεραν το  ποσό των $159.000 για την κατασκευή υπερσύγχρονης υπομονάδας εγκαυμάτων στο «Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός».

Η AHEPA, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση τύπου, το 2007 είχε προσφέρει 270 πακέτα άμεσης βοήθειας αξίας $250.000 για την ενίσχυση των πυροπαθών καθώς επίσης και άλλες $250.000 για την ανακούφιση των πληγεισών από τις πυρκαγιές περιοχές.

Οι «Αναμνήσεις» συγχαίρουν την AHEPA για την πρωτοβουλία και καλούν το αναγνωστικό τους κοινό να προσφέρουν τον όβολό τους κάνοντας κλικ στο https://membership.ahepa.org/iMIS/AHEPA/AHEPA_Give.aspx?ItemId=AEF&hkey=040b6e11-4d66-42ad-90d0-9fdb38a09203

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.