Εγκώμια για την ομογενή που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Obsessed with the Babysitter»

Η ομογενής ηθοποιός Κρίστεν Βαγκάνου (Kristen Vaganos), από την Φιλαδέλφεια πρωταγωνιστεί στην ταινία «Obsessed with the Babysitter».

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η ομογενής ηθοποιός Κρίστεν Βαγκάνου (Kristen Vaganos), από την Φιλαδέλφεια πρωταγωνιστεί στην ταινία «Obsessed with the Babysitter», που προβλήθηκε το περασμένο Σάββατο από το καλωδιακό κανάλι Lifetime και δέχθηκε για την ερμηνεία της εγκωμιαστικά σχόλια τόσο από τους κριτικούς της τηλεόρασης, όσο και των θεατών.

Η Κρίστεν Βαγκάνου είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (New York University) και έχει πρωταγωνιστήσει και σε πολλές άλλες ταινίες, όπως την ταινία  «I’m Lisa», «Dating After College» και «Mommy would never hurt you».

Στην ταινία που προβλήθηκε στο κανάλι Lifetime η Κρίστεν υποδύεται τον ρόλο μιας τραυματισμένης χορεύτριας που αναζητεί δουλειά σαν «μπειμπι-σίτερ» στην οικογένεια ενός γιατρού.

Η ομογενής ηθοποιός Κρίστεν Βαγκάνου (Kristen Vaganos), από την Φιλαδέλφεια πρωταγωνιστεί στην ταινία «Obsessed with the Babysitter»

Ο γιατρός αυτός εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του και την προσπάθεια της πρωταγωνίστριας να ξεπεράσει τον τραυματισμό της, προσπαθεί να δημιουργήσει σχέση με την Κρίστεν.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «2Paragraphs», οι θαυμαστές της Κρίστεν δεν πρέπει να ανησυχούν.

Η ίδια έχει βάλει στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινή της άσκηση στο σπίτι, όπου φαίνεται καθαρά ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή φυσική κατάσταση και κάλλιστα μπορεί να υποδυθεί μια χορεύτρια μπαλέτου.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.