ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Παρουσία του υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών κ. Λανς Ρόμπερτσον, έγιναν πρόσφατα στην περιοχή Μισαβάκα (Mishawaka) της πολιτείας της Ιντιάνα, τα εγκαίνια της νέας Ελληνικής Στέγης Ηλικιωμένων «Hellenic Senior Living at Mishawaka», τύπου «Affordable Assisted Living», που χρηματοδότησε η AHEPA μέσω της υπηρεσίας AHEPA National Housing Corporation και της υπηρεσίας AHEPA Management.

Στην τελετή ήταν παρόντες και η βουλευτής Τζάκι Βαρόλσκι (R/IN) καθώς και ο περιφερειακός διευθυντής της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Ζάκερι Πότς.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων, ο ύπατος πρόεδρος της AHEPA Τζορτζ Χωριάτης δήλωσε ότι «η Οργάνωση είναι αφοσιωμένη στην προσφορά χαμηλού κόστους φιλοξενία στους ηλικιωμένους που βρίσκονται σε μια πολύ ευαίσθητη θέση».

Τα προγράμματα αυτά της οργάνωσης, τόνισε ο κ. Χωριάτης, με στόχο την παροχή στέγης στους ηλικιωμένους εκτελούνται υπό την αιγίδα του πρώην υπάτου προέδρου Καρλ Χόλιστερ.

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κτιριακό συγκρότημα το οποίο περιλαμβάνει 136 διαμερίσματα (στούντιο και ενός υπνοδωματίου) τα οποία θα επιπλωθούν από τους ίδιους τους ενοίκους για να αισθάνονται ότι διαμένουν στο δικό τους σπίτι.

Περιλαμβάνει επίσης τραπεζαρία, θέατρο και χώρους αναψυχής, κομμωτήριο, κατάστημα, γυμναστήριο, θεραπευτήριο, βιβλιοθήκη και αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών, αίθουσες κοινωνικών εκδηλώσεων και πολλαπλών χρήσεων, μέχρι και ατομικά γραμματοκιβώτια.

Παράλληλα παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μεταξύ των οποίων μπορούμε να αναφέρουμε τις νοσηλευτικές υπηρεσίες, τις φυσικοθεραπείες, πλήρη γεύματα και δείπνα και υποστήριξη στους ηλικιωμένους με κινητικά προβλήματα.

Στιγμιότυπο από την τελετή των εγκαινίων της Ελληνικής Στέγης Ηλικιωμένων. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση AHEPA.
Η υπερσύγχρονη Ελληνική Στέγη Ηλικιωμένων.
Η υπερσύγχρονη Ελληνική Στέγη Ηλικιωμένων.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.