ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το προαύλιο του σπιτιού του διακεκριμένου ομογενή καρδιολόγου Δρ. Σπύρου Κοκόλη στο Μπέι Ριτζ του Μπρούκλιν το βράδυ της Τετάρτης, 7 Οκτωβρίου 2020, είχε πλημμυρίσει από αγάπη για την Ελληνοαμερικανίδα Νικόλ Μαλλιωτάκη, που όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» διεκδικεί το αξίωμα της Ομοσπονδιακού Βουλευτή της 11ης εκλογικής περιφέρειας της Νέας Υόρκης.

Η εν λόγω περιφέρεια περιλαμβάνει τις νότιες περιοχές του Μπρούκλιν και συγκεκριμένα το ελληνοκρατούμενο Μπέι Ριτζ, Bath Beach, Dyker Heights, το νοτιοδυτικό Gravesend, το δυτικό Sheepshead Bay, το δυτικό Bensonhurst  καθώς επίσης και την κομητεία του Στάτεν Άϊλαντ.

Η κ. Μαλλιωτάκη ήταν ευδιάθετη και συνομίλησε αρκετή ώρα με τους φίλους και υποστηρικτές της για όλα τα θέματα που αφορούν την προεκλογική της εκστρατεία, την πανδημία του κορωνοϊού και τις συνέπειες της στην οικονομία της Νέας Υόρκης

Η εκδήλωση έλαβε τρεις περίπου ώρες πριν την τηλεοπτική αναμέτρηση των υποψήφιων αντιπροέδρων Τζο Μπάιντεν και Μάικ Πενς και η συζήτηση περιστράφηκε και στην κατάσταση της υγείας του προέδρου Τραμπ και στην προεκλογική εκστρατεία για την επανεκλογή του.

Την κ. Μαλλιωτάκη καλωσόρισε ο Δρ. Σπύρος Κοκόλης, ο οποίος την συνεχάρη για τα επιτεύγματά της ως πολιτειακού βουλευτή του Μπέι Ριτζ του Μπρούκλιν και του Στάτεν Άϊλαντ. Παράλληλα υπενθύμισε στους συνδαιτυμόνες την αναγκαιότητα και το χρέος της άσκησης των εκλογικών τους δικαιωμάτων.

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελλήνων Εκπαιδευτικών Αμερικής, κ. Στέλλα Κοκόλη, συνεχάρη την ομογενή πολιτικό για τα επιτεύγματά της ως πολιτειακού βουλευτή του Μπέι Ριτζ του Μπρούκλιν και του Στάτεν Αϊλαντ και εστίασε την προσοχή της στην αναγκαιότητα ενίσχυσης της πολιτικής ισχύος της ομογένειας για την προώθηση των εθνικών μας θεμάτων.

Από αριστερά μεταξύ άλλων διακρίκονται οι: Αλίκη Χαλκιά, Στέλλα Κοκόλη και Δρ. Σπύρος Κοκόλης. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Παράλληλα τόνισε ότι είναι χρέος να στηρίξουμε του ομογενείς υποψήφιους άσχετα με το κόμμα με το οποίο πολιτεύονται.

Ο πολιτειακός βουλευτής του Ρόντ Αϊλαντ Λεωνίδας Ραπτάκης, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραστεί επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους διοργανωτές και την ίδια Νικόλ Μαλλιωτάκη και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Νικόλ Μαλλιωτάκη θα κερδίσει τις εκλογές και θα εκπροσωπήσει επάξια την ομογένεια στην Ουάσιγκτον.

Η κ. Μαλλιωτάκη ευχαρίστησε τους οικοδεσπότες για την φιλοξενία και για την έμπρακτη υποστήριξη και εστίασε την προσοχή της στην προεκλογική εκστρατεία και στην σπουδαιότητα των φετινών εκλογών.

Στιγμιότυπο από την προσφώνηση της οικοδέσποινας και συνάμα προέδρου της Ομοσπονδίας Ελλήνων Εκπαιδευτικών Αμερικής, Στέλλας Κοκόλη. Πρώτος από αριστερά ο διακεκριμένος καρδιολόγος Δρ. Σπύρος Κοκόλης. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Στο ψηφοδέλτιο των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου 2020 συμπεριλαμβάνεται και η διάσωση του αμερικανικού ονείρου, διότι η δική μου η γενιά και οι επερχόμενες γενιές πρέπει να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες που είχαν οι γονείς της, η κ. Στέλλα Κοκόλη και όλοι οι ομογενείς, οι οποίοι αξιώθηκαν να εκπληρώσουν τα όνειρα και τα οράματά της.

Η κ. Μαλλιωτάκη αναφέρθηκε και στα κινήματα «Black Live Matter» και «Defund the Police» και τάχτηκε υπέρ της ενίσχυσης της Αστυνομίας και των οργάνων της τάξεως για την πάταξη της εγκληματικότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής και στους πέντε δήμους της Νέας Υόρκης.

«Όλα τα συνδικάτα των Αστυνομικών έχουν στηρίξει την υποψηφιότητά μου», επεσήμανε μεταξύ άλλων η κ. Μαλλιωτάκη.

Εκτενή αναφορά έκανε και στην πανδημία του κορωνοϊού και στις συνέπειες των αποφάσεων του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης και του Δημάρχου στις επιχειρήσεις και κυρίως στον χώρο της εστίασης.   

Οι ομογενείς τηρώντας με ευλάβεια τα μέτρα προστασίας του κορωνοϊού παρκολούθησαν με ενδιαφέρον την ομιλία της κ. Νικόλ Μαλλιωτάκη. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.