Δωρεές Πανκερκυραϊκού Συλλόγου Αμερικής στη Νέα Υόρκη και στη γενέτειρα για την πανδημία

0
326
Η Βασιλική Μπάρδη και ο πρόεδρος Θοδωρής Δουκάκης, ενώ εξέρχονται από την ομογενειακή τράπεζα "Alma Bank" από όπου εστάλησαν τα χρήματα στην γενέτειρα. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Πανκερκυραϊκού Συλλόγου.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Πανκερκυραϊκός Σύλλογος Αμερικής θέλοντας να συμβάλλει με τον τρόπο του κατά της μάχης του Covid-19 και ταυτόχρονα να στηρίξει φορείς και κοινωφελή ιδρύματα που συμβάλουν στην προσπάθεια για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού στη Νέα Υόρκη και στην Κέρκυρα, προχώρησε στην συμβολική δωρεά των $4,000,00, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.

Το συμβολικό ποσό διανεμήθηκε στην Νέα Υόρκη στο 9HUGS (μη κυβερνητικός οργανισμός αφιερωμένος στη διάδοση της βοήθειας και της αγάπης όπου υπάρχει ανάγκη), με δωροκάρτα στο αστυνομικό και πυροσβεστικό τμήμα Αστόριας ενώ στην Κέρκυρα κατατέθηκαν χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας και στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Η προσφορά του Πανκερκυραϊκου αποτελεί συνέχεια μιας σειράς φιλανθρωπικών δράσεων που πραγματοποιεί ο Σύλλογος για να ευχαριστήσει τους φορείς και τα ιδρύματα για την προσφορά τους στην κοινότητα.

Το διοικητικό συμβούλιο σε μια αναμνηστική φωτογραφία με την Πρόξενο Λάνα Ζωχιού, τον πρόεδρο της επιτροπής παρελάσεως Πέτρο Γαλάτουλα και τον πρόεδρο της Ιονίου Πολιτιστικής Ομοσπονδίας.

Επιθυμία των μελών είναι να γίνει πιο γόνιμη η συνεργασία με την Ιατροχειρουργική Εταιρεία και το Χαμόγελο του Παιδιού, καθώς στέκονται δίπλα στον πολίτη και στο παιδί στηρίζοντας τους πάντα στις δύσκολες στιγμές.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θεόδωρος Δουκάκης και η γραμματέας του Συλλόγου κ. Βασιλική Μπάρδη, συναντήθηκαν την Τρίτη 13 Μάιου 2020 και έστειλαν τις δωρεές στην Κέρκυρα μέσω κατάθεσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ιδρυμάτων.

Ο Πανκερκυραϊκος Σύλλογος εύχεται υγεία σε όλο τον κόσμο και προτρέπει τα μέλη του, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν να προτιμήσουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.