Δύο μέρες νωρίτερα η φωταγώγηση του Δέντρου στην Πλατεία Αθηνών της Αστόριας

0
129
Η αφίσα της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Αθηνών της Αστόριας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Την Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 και δύο μέρες νωρίτερα της προγραμματισμένης θα λάβει χώρα η τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Αθηνών της Αστόριας.

Η φωταγώγηση, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Τετάρτης , 2 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 6.00 μ.μ. και η διοικούσα επιτροπή της Πλατείας Αθηνών σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή αποφάσισαν να επισπεύσουν την τελετή φοβούμενοι το ενδεχόμενο ενός νέου γενικού εγκλεισμού λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο υπεύθυνος της όλης διοργάνωσης Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, μέσω ενός μηνύματος προς τις «Αναμνήσεις» επεσήμανε ότι τις τελευταίες ημέρες έχει επιδεινωθεί η επιδημιολογική κατάσταση τόσο στον δήμο, όσο και στην πολιτεία της Νέας Υόρκης και δεν αποκλείεται τις προσεχείς ημέρες ο κυβερνήτης να ανακοινώσει νέο γενικό εγκλεισμό.

Από αριστερά διακρίνονται οι Μιχάλης Ψηλός, Luca Di Ciero, Κυριάκος Καράμπελας, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Ηλίας Φίλας, Κωνταντίνος Λαμπρόπουλος και Μαρία Μάρκου. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

«Η τελετή θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί δύο ημέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας, 30 Νοεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ.», επεσήμανε ο κ. Λαμπρόπουλος.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία Αθηνών της Αστόριας, είναι ύψους 25 ποδιών και συνάμα το μεγαλύτερο δέντρο που έχει στηθεί στο Κουίνς.

Η τελετή εγκατάστασης του δέντρου, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» έλαβε χώρα το πρωί της  Παρασκευής 20 Νοεμβρίου 2020 και παρέστησαν οι χορηγοί της εκδήλωσης Μιχάλης Ψηλός, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Alma Bank, Κυριάκος Καράμπελας, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Alma Bank, Ηλίας Φίλας, συνέταιρος της «Sacco and Fillas LLP», Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, πρόεδρος του ομώνυμου Γραφείου Τελετών, η Μαρία Μάρκου, πρόεδρος της Markou Global Legal Group, ο Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος και ο Luca Di Ciero, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της NY Space Finders

Παρέστησαν επίσης ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης Κλεάνθης Μεϊμάρογλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων της Αστόριας, κ. Γιώργος Αλεξίου και άλλοι ομογενείς.

Από αριστερά διακρίνονται οι Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Κυριάκος Καράμπελας, Ηλίας Φίλας, Κωνταντίνος Λαμπρόπουλος, Μαρία Μάρκου, Μιχάλης Ψηλός και Luca Di Ciero. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.