Δυναμική ερανική εκδήλωση υπέρ του υποψηφίου πολιτειακού βουλευτή Μιχάλη Ταννούση (βίντεο)

0
179
Στιγμιότυπο από την προσφώνηση του υποψήφιου πολιτειακού βουλευτή Μιχάλη Τανννούση. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Δεκάδες ομογενείς και φιλέλληνες έδωσαν το δυναμικό παρών στην εκδήλωση για την ενίσχυση του ομογενή υποψήφιου πολιτειακού βουλευτή του Μπέι Ριτζ του Μπρούκλιν και του Στάτεν Αϊλαντ Μιχάλη Ταννούση που έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης, 20 Αυγούστου 2020, στην ταράτσα του ομογενειακού εστιατορίου «Annadale Terrace» στο Στάτεν Άϊλαντ.

Πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες ερανικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν μετά την νίκη του Μιχάλη Ταννούση στις προκριματικές εκλογές της 23ης Ιουνίου 2020 και στα πρόσωπα των παρισταμένων διέκρινε κανείς την ικανοποίηση για την πρώτη νίκη και την αισιοδοξία για την τελική αναμέτρηση της 3ης Νοεμβρίου 2020.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τους Paul DiGiacomo, πρόεδρο του Συλλόγου των Ντεντέκτιβς «Detective’s Endowment Association»,  Δημήτρη Σιδηρόπουλο, Γιώργο Δρογκάρη, τον πρώην πολιτειακό βουλευτή Μάθιου Μυρώνη, Σταύρο Μπακούση, Κώστα Τροπαϊτη, Mark Fonte, Manny Ortega και Mario Gallucci.

Ο Μιχάλης Ταννούσης, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» έλκει την καταγωγή του από την Κύπρο και εάν εκλεγεί θα γράψει ιστορία, διότι θα είναι ο πρώτος Κυπριακής καταγωγής που έχει εκλεγεί ποτέ στην Πολιτειακή Βουλή και Γερουσία της Νέας Υόρκης.

Η πολυετή πείρα ως βοηθού εισαγγελέα του Μπρονξ και του Στάτεν Αϊλαντ και ο αγώνας του για την πάταξη της εγκληματικότητας θα παίξουν καταλυτικό ρόλο και θα συμβάλουν στην εκλογική του νίκη, διότι οι πέντε κομητείες της Νέας Υόρκης τους τελευταίους μήνες βρίσκονται αντιμέτωπες με πρωτοφανή για τα δεδομένα των δύο τελευταίων δεκαετιών αύξηση της εγκληματικότητας και των ανθρωποκτονιών.

Εξ άλλου δεν είναι τυχαίο το σλόγκαν «Law and Order Candidate for State Assembly» που συνοδεύει τις αφίσες και τα διαφημιστικά φυλλάδια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο πρώην πολιτειακός βουλευτής Μάθιου Μυρώνης (αριστερά) και ο υποψήφιος πολιτειακός βουλευτής, κ. Μιχάλης Τανννούσης. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Ο Μιχάλης Ταννούσης κατά την διάρκεια της προσφώνησής του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για την βοήθεια και την υποστήριξη που του παρείχαν από τότε που εξέφρασε την πρόθεσή του να κατέβει στον στίβο μέχρι και σήμερα και τους διαβεβαίωσε ότι θα εργαστούν από κοινού για την εκλογική νίκη και ότι μαζί θα κάνουν την διαφορά.

Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη του Paul DiGiacomo, προέδρου του Συλλόγου των Ντεντέκτιβς «Detective’s Endowment Association» καθώς επίσης και του Συλλόγου του Αστυνομικών της Νέας Υόρκης και υποσχέθηκε ότι θα αγωνιστεί υπέρ της ενίσχυσης της τάξης και της ασφάλειας στην 64η εκλογική περιφέρεια και κατ΄ επέκταση στον δήμο και στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Αναφερόμενος στις υποστηρίξεις που έχει λάβει μέχρι στιγμής επεσήμανε ότι ποιεί ιδιαίτερη τιμή η στήριξη της οικογένειας Τραμπ και του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλιάνι.

O Μιχάλης Τανννούσης (δεξιά) με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Annadale Terrace Σταύρος Μπακούσης. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

«Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί και θα είναι νικηφόρος ο προεκλογικός αγώνας που διεξάγουμε και σας υπόσχομαι ότι δεν σας απογοητεύσω ποτέ», επεσήμανε ο κ. Ταννούσης.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για το Στάτεν Αϊλαντ, Brendan Lantry, αναφέρθηκε στην προεκλογική εκστρατεία και τόνισε ότι η Επιτροπή εξ αρχής στήριξε την υποψηφιότητα του ομογενή και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι αν εκλεγεί θα αλλάξει τα δεδομένα στο Άλμπανι.  

Ο πρώην πολιτειακός βουλευτής του Μπρούκλιν και του Στάτεν Άϊλαντ Μάθιου Μυρώνης μιλώντας στις «Αναμνήσεις» εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη του Μιχάλη Ταννούση και της Νικόλ Μαλλιωτάκη στις προκριματικές εκλογές της 23ης Ιουνίου 2020 και τόνισε ότι εάν κερδίσουν στις 3 Νοεμβρίου θα διπλασιαστεί η πολιτική ισχύς της ομογένειας του Μπρούκλιν και του Στάτεν Άϊλαντ και ότι μετά από δεκαετίες η ομογένεια της Νέας Υόρκης θα έχει την δική της αυθεντική φωνή στο Κονγκρέσο.

Οι ομογενείς με τους οποίους συνομιλήσαμε εξέφρασαν την ανησυχία τους για την αύξηση της εγκληματικότητας στη Νέα Υόρκη και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι ο Μιχάλης Ταννούσης θα τους εκπροσωπήσει επάξια στην πολιτειακή βουλή.

O Μιχάλης Τανννούσης και η Δέσποινα Αξιωτάκη. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Η πινακίδα του Μιχάλη Τανννούση. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.