Διήμερο εκλογικό συνέδριο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης

0
126
Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Επιτροπή Προέδρων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, η οποία εξουσιοδοτήθηκε από την Γενική Συνέλευση να οδηγήσει την οργάνωση στις εκλογές αύριο, Σάββατο, 5 Ιουνίου 2021 και Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 συγκαλεί στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αστόρια το διήμερο εκλογικό συνέδριο. Στόχος του συνεδρίου είναι ο απολογισμός της δράσης της οργάνωσης και η διενέργεια των εκλογών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η Ομοσπονδία, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» τα τελευταία δύο χρόνια βίωσε την χειρότερη κρίση ηγεσίας όλων των εποχών και το εκλογικό συνέδριο καλείται να δώσει οριστικό τέλος στην κρίση και να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας εποχής

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Επιτροπής των Πορέδρων που φέρει την υπογραφή του συντονιστή της Τιμολέοντα Κακούρου:

Το Σάββατο 5η Ιουνίου 2021 και την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 στις 1 μ.μ. διεξάγεται το Διήμερο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, στο Σταθάκιο Κέντρο, 22-51 29th St, Astoria, NY 11105. Έχουν καλεστεί τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη της Ομοσπονδίας να λάβουν μέρος δια μέσου των τακτικών τους ή έλλειψη αυτών των αναπληρωματικών μελών τους.

Οι αντιπρόσωποι που δικαιούνται να λάβουν μέρος στη διαδικασία θα προμηθευτούν την κάρτα του αντιπροσώπου πριν προσέλθουν στην συνεδρίαση. Θα εκλεγεί προεδρείο τριών ατόμων δια την διεξαγωγή του Διημέρου Συνεδρίου. Θα γίνει διοικητική και οικονομική αναφορά έκθεσης πεπραγμένων του απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου. Η εξελεγκτική επιτροπή θα εκθέσει τον οικονομικό και διαχειριστικό της έλεγχο για έγκριση από την ολομέλεια της Γενικής Συνέλευσης.

Θα επακολουθήσουν κρίσεις κι επικρίσεις του απερχομένου διοικητικού συμβουλίου, θα ζητηθεί έγκριση για την συμπλήρωση και εκλογή 2 μελών της Πειθαρχικής Επιτροπής και θα ζητηθεί έγκριση για τα μέλη της Επιτροπής Διαφάνειας.

Την δεύτερη ημέρα της ειδικής προεκλογικής συνέλευσης θα εκλεγεί η εφορευτική επιτροπή για τις Γενικές Εκλογές της Ομοσπονδίας για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Η Εφορευτική Επιτροπή αφού δεχτεί τις υποβολές υποψηφιοτήτων διαφόρων υποψηφίων και αφού κάνει τον σχετικό έλεγχο θα δώσει στην δημοσιότητα τον πίνακα των υποψηφίων. Θα καθορίσει επίσης επακριβώς τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών και την ημερομηνία λήξης για την ανάκληση των υποβληθέντων υποψηφιοτήτων», καταλήγει η ανακοίνωση.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.