ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τα φετινά Χριστούγεννα όπως και το έτος 2022 που θα αποχαιρετήσουμε σε μια εβδομάδα είναι αλλιώτικα και με όλη την σημασία τις λέξεως διότι επισκιάζονται από την ενεργειακή κρίση που προκάλεσε η επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία, τον πληθωρισμό και την οικονομική ύφεση που ταλαιπωρεί πολλές χώρες του πλανήτη.

Οι Χριστουγεννιάτικες κάρτες των οργανωμένων φορέων και των ομογενειακών επιχειρήσεων ως επί το πλείστων εστάλησαν μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και χωρίς την παραμικρή αμφιβολία μπορούμε να πούμε ότι απέκτησαν την ίδια δυναμική που είχαν οι κάρτες που οι πρωτοπόροι μετανάστες έστελναν στους οικείους και συγγενείς στην γενέτειρα.

Αν και οι κάρτες διαφέρουν η μία από την άλλη ως προς την σύνθεση και ως προς το περιεχόμενό τους εν τούτοις έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά, τα οποία μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις κάρτες που εστάλησαν στις «Αναμνήσεις» και τις οποίες δημοσιεύουμε.

Η κάρτα του Συλλόγου Ελληνοαμερικανών Δικηγόρων, η οποία πέραν των ευχών αναγγέλει και την κοινή εκδήλωση που θα διοργανώσουν στις 25 Ιανουαρίου σε συνεργασία με τους υπόλοιπους επαγγελματικούς φορείς.

Η πρόεδρος του ιστορικού Συλλόγου Παναγία η Προυσιώτισσα, κ. Ελένη Καλογερά στην ευχετήρια κάρτα αναφέρει: “Ευχόμαστε στα μέλη, στους φίλους, υποστηρικτές του Συλλόγου μας Ευρυτάνων Αμερικής «Παναγία η Προυσιώτισσα» στην Αμερική και στην Ελλάδα Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος 2023!

Με την προστασία της Παναγίας της Προυσιώτισσάς μας, τη χαρά και την ελπίδα της Γέννησης του Θείου βρέφους στην καρδιά μας να πορευτούμε μέσα στο 2023 με υγεία «ψυχή τε και σώματι», φώτιση στο νου και στην σκέψη, πρόοδο και δημιουργία στο καθημερινό και στο πνευματικό έργο της ζωής μας!”

“Μνήμη, πίστη και υπόσχεση για έναν κόσμο με ανθρώπινες αξίες, άμυνα και επίθεση ενώπιον του μεγάλου Αγνώστου του πολύ κοντινού μέλλοντός μας”, καταλήγει το μήνυμα της κ. Καλογερά.

H κάρτα του ιστορικού Συλλόγου Ευρυτάνων Αμερικής Παναγία η Προυσιώτισσα η οποία είναι αφιερωμένη στην 111η επέτειο της ιδρύσεως του Συλλόγου.
Η ευχετήρια κάρτα της Panatha USA.
Η ευχετήρια κάρτα του Πανκερκυραϊκού Συλλόγου Αμερικής,
Η κάρτα της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής.
Η κάρτα του εκλεγμένου διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.
Η κάρτα της οικογένειας του Μανώλη Βεληβασάκη.
Η κάρτα της Παγκόσμιας ΔΙακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού.
Η κάρτα του Γραφείου του ΕΟΤ στη Νέα Υόρκη.
Η κάρτα του Κέντρου Νεοελληνικών και Βυζαντινών Σπουδών του Κολλεγίου του Κουίνς.
Η κάρτα του Γραφείου Δημόσιας Διπλωματίας της Νέας Υόρκης.
Η κάρτα του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.
Η κάρτα του Κέντρου Μακεδονικών Σπουδών με έδρα το Γουάιτστόουν.
Η κάρτα της Χιακής Ομοσπονδίας.
Η κάρτα της Capital Link.
Η κάρτα της ομοσπονδιακού βουλευτού Νικόλ Μαλλιωτάκη.
Η κάρτα του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου.
Η κάρτα της κοινότητας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Πορτ Ουάσινγκτον.
Η κάρτα του Ποντιακού Συλλόγου “Παναγία Σουμελά” Βοστώνης.
Η κάρτα του Βασίλη Κρέτση και του LemnosReport.gr
Η Χριστουγεννιάτικη κάρτα του Φόρουμ των Ελληνοαμερικανικών Ομοσπονδιών.
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.