Δεν θα υπάρξει έκπτωση ή συγχωροχάρτι, δηλώνουν ο Κώστας Μάστορας και ο Αχιλλέας Λυγγέρας

0
Από αριστερά διακρίνονται οι Αχιλλέας Λυγγέρας, Κώστας Μάστορας και Γιώργος Αλμυρούδης. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Οι επιχειρηματίες Κώστας Μάστορας και Αχιλλέας Λυγγέρας μέσω μιας κοινής δημόσιας δήλωσης αποδέχονται την συμμετοχή τους στην Ανεξάρτητη Εξελεγκτική Επιτροπή που εξέλεξε η πρόσφατη γενική συνέλευση που συγκάλεσε στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αστόρια η πλειοψηφία της Επιτροπής των Πρώην Προέδρων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της δημόσιας δήλωσης: «Ως δυο τέως μέλη της ανεξάρτητης διαμεσολαβητικής ομάδας Ομογενών επιχειρηματιών, μερικώς αποτελούμενη από τους κ.κ. Κώστα Μάστορα και Αχιλλέα Λυγγέρα, που προσπαθήσαμε ανεπιτυχώς στο πρόσφατο παρελθόν να γεφυρώσουμε τις διαφορές των δυο αντιμαχόμενων πλευρών της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, μέσω του κοινά αποδεχθέντος κατά 99% οδικού χάρτη λύσης στο τεράστιο πρόβλημα της, αποφασίσαμε τελικά με μια δεσμευμένη επιφυλακτικότητα, λόγω της παραπάνω δυσάρεστης εμπειρίας μας, να ανταποκριθούμε θετικά στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας, και ως εκ τούτου θα συμμετάσχουμε στην Ανεξάρτητη Εξελεγκτική Επιτροπή της. 

Κλείνοντας, δηλώνουμε ευθύς εξ αρχής πως αν τυχόν ο αντικειμενικός οικονομικός έλεγχος της παραπάνω αναφερθείσας επιτροπής, υπό την προεδρεία του κυρίου Κώστα Μάστορα και με την βοήθεια του δικανικού λογιστή (Forensic Accountant), βρει πως οι οικονομικοί αριθμοί της Ομοσπονδίας δεν “κουμπώνουν”, εξ αιτίας οικονομικών ατασθαλιών, δεν θα υπάρξει έκπτωση η συγχωροχάρτι σε οποιονδήποτε τις έπραξε».

Πάντα με σεβασμό στην Ομογένειά μας, Κώστας Μάστορας και Αχιλλέας Λυγγέρας.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.