Home ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ Δεκάδες Ιδιοκτήτες και νέοι εργάζονται για το Γεύμα των Ευχαριστιών της Αστόριας

Δεκάδες Ιδιοκτήτες και νέοι εργάζονται για το Γεύμα των Ευχαριστιών της Αστόριας

0
Τα στελέχη και τα μέλη του Συλλόγου Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων της Αστόριας. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Δεκάδες εθελοντές – στελέχη, μέλη και φίλοι του Συλλόγου Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων – εργάζονται άοκνα για το καθιερωμένο Γεύμα των Ευχαριστιών που θα παραθέσουν αύριο, Πέμπτη το μεσημέρι (27 Νοεμβρίου) στα ιδιόκτητα γραφεία του Συλλόγου στην Αστόρια.

Ο πρόεδρος Γεώργιος Κίτσιος και ο επίτιμος πρόεδρος και συνάμα υπεύθυνος του Γεύματος Γεώργιος Αλεξίου ήταν ανάμεσα στους εθελοντές και  φρόντιζαν ούτως ώστε να ετοιμαστούν οι 1500 μερίδες φαγητού.

Το φετινό Γεύμα των Ευχαριστιών διαφέρει από τα προηγούμενα, καθώς οι ομογενείς και άλλοι Αστοριείς θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ένα πλουσιοπάροχο γεύμα με την συνοδεία ζωντανής μουσικής με τον Τάσο Παπαϊωάννου και τον Γιώργο Νάση.

Τόσο ο κ Γεώργιος Κίτσιος, όσο και ο κ. Γεώργιος Αλεξίου επεσήμαναν ότι όλα κύλησαν ομαλά και το πιο σημαντικό εκπλήρωσαν και τον οικονομικά στόχο.

Συγκέντρωσαν σαράντα περίπου χιλιάδες δολάρια και εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη για τους ευεργέτες του Συλλόγου Γεώργιο και Στέιση Φακίρη και τους άλλους δωρητές.

Στο γεύμα έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι γενικοί Πρόξενοι Ελλάδας και Κύπρου, κ.κ. Ιφιγένεια Καναρά και Κυριάκος Πογιατζής, αντίστοιχα, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος και άλλοι ομογενείς και Αμερικανοί πολιτικοί.

Αύριο θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους πάνω από είκοσι μαθητές του Λυκείου, οι οποίοι θα ασχοληθούν με την διανομή των γευμάτων στα σπίτια των ομογενών που αδυνατούν να βγουν από το σπίτι τους.  

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.