ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ιδανικό προορισμό για την κρύα αποθήκευση της γούνας , τον καθαρισμό και την συντήρησή της αποτελεί το ομογενειακό κατάστημα «Τhe Bespoke Fashion Outlet» όχι μόνο για τους κατοίκους της Αστόριας και του Κουίνς, αλλά και της ευρύτερης Μητροπολιτικής Περιοχής της Υόρκης. 

Κι αυτό διότι έχει τεράστιο κλιματιζόμενο χώρο αποθήκευσης και τελευταίας λέξης εξοπλισμό για τον καθαρισμό, καθώς επίσης και πεπειραμένους τεχνίτες για τις επιδιορθώσεις και μεταποιήσεις της γούνας όταν κρίνονται απαραίτητες.

Το «Τhe Bespoke Fashion Outlet», ως εταιρεία, είναι μια από τις νεότερες όχι μόνο στον Δήμο, αλλά και στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, καθώς ιδρύθηκε το 2019 από τον Ευριπίδη Ρούσκα.

Στην πράξη όμως τόσο ο κ. Ευριπίδης όσο και οι συνέταιροί του και οι συνεργάτες του στην βιοτεχνία «Funtastic Furs» κομίζουν πείρα άνω των 100 ετών συνολικά.

O Ευριπίδης Ρούσκας, ο οποίος συνέλαβε την ιδέα για τη δημιουργία του Bespoke Fashion Outlet στην ελληνοκρατούμενη Αστόρια. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Το εν λόγω κατάστημα βρίσκεται  στο ιδιόκτητο διώροφο κτίριο στη διεύθυνση 25 – 29 49 Street στην Αστόρια, σε μια από τις ασφαλέστερες περιοχές του δήμου της Νέας Υόρκης. Στον πρώτο όροφο υπάρχει ο τεράστιος και πεντακάθαρος αποθηκευτικός χώρος και τα πλυντήρια, ενώ στον δεύτερο όροφο στεγάζεται ο εκθεσιακός χώρος, ο οποίος με τις πλούσιες κολεξιόν του σου παρέχει τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσεις ότι γούνα δε σημαίνει απλά και μόνο ένα παλτό.

Σου παρέχει πάνω από όλα τη δυνατότητα να αντιληφθείς ότι οι ομογενείς γουνοποιοί κατάφεραν να παράσχουν στην γούνα τον χώρο που δικαιούται στον κόσμο της μόδας.

Το «Τhe Bespoke Fashion Outlet», όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» βρίσκεται τρία περίπου τετράγωνα από την συμβολή του «Grand Central Parkway» που συνδέει το Λονγκ Αϊλαντ με το Μπρονξ και τις άλλες Βορειοανατολικές Πολιτείες και το «Brooklyn Queens Expressway»  που συνδέει την Αστόρια με το Μπρούκλιν και το Στάτεν Άϊλαντ και αποτελεί πόλο έλξης για τους ομογενείς που διαμένουν στα Βόρεια Προάστεια της Νέας Υόρκης και το Κονέκτικατ που αναζητούν μια ευκαιρία για έρθουν στην ελληνοκρατούμενη Αστόρια για τα ψώνια και το πιο σημαντικό να αναβαπτιστούν στην Μέκκα του Ελληνισμού της Αμερικής.

Ο αποθηκευτικός χώρος του καταστήματος “Τhe Bespoke Fashion Outlet”. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Υψηλή ποιότητα, άριστη εξυπηρέτηση, ασυναγώνιστες προσφορές

Ο κ. Ευριπίδης Ρούσκας κατά την διάρκεια της επικοινωνίας με τις «Αναμνήσεις» επεσήμανε ότι ο Μάιος και ο Ιούνιος είναι οι μήνες που κατά κανόνα οι πελάτες επιστρέφουν τις γούνες τους για την κρύα αποθήκευση και για τον καθαρισμό τους.

«Εφέτος, λόγω του εγκλεισμού και της πανδημίας του κορωνοϊού, παρατηρείται μια εύλογη καθυστέρηση. Αν και τους τρεις τελευταίους μήνες τα άλλα καταστήματα ήταν κλειστά, εν τούτοις εμείς ήμασταν επί ποδός, διότι έπρεπε να παραλάβουμε τις γούνες για την κρύα αποθήκευση. Η γούνα,   όπως οι περισσότεροι ίσως γνωρίζουν, είναι ψυχρόφιλη, προτιμά το κρύο περιβάλλον και μάλιστα αναζωογονείται.  Σεβόμενοι τους κανόνες της προστασίας από τον κορωνοϊό παραλαμβάναμε τις γούνες ακόμη και από τα σπίτια των πελατών μας γιατί η σχέση του πελάτη με το κατάστημα είναι μοναδική και ανεπανάληπτη. Ενισχύεται από την ίδια την αγάπη του πελάτη για τη γούνα», επεσήμανε.

Ερωτηθείς για τις τιμές της αποθήκευσης ο κ. Ρούσκας επεσήμανε ότι είναι προσιτές και ότι για παλτό προσφέρουν δώρο μια χειροποίητη, 100% βαμβάκι – αθάνατη προστατευτική μάσκα. 

Ο αποθηκευτικός χώρος του καταστήματος “Τhe Bespoke Fashion Outlet”. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Η μάσκα αυτή, όπως επεσήμανε, είναι απεριορίστων χρήσεων, πλένεται στο πλυντήριο και μπορεί να φορεθεί άνετα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το κατάστημα είναι ανοικτό Δευτέρα με Παρασκευή από τις 8.00 π.μ. έως και τις 5.00 μ.μ. και το Σάββατο από τις 8.00 π.μ. έως τις 1.00 μ.μ.

Ο κ. Ρούσκας επεσήμανε οι πελάτες θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν και τον εκθεσιακό χώρο και να πάρουν μια γεύση από τη νέα κολεξιόν για την θερινή και φθινοπωρινή περίοδο. 

Για ραντεβού ή κατ΄ οίκον παραλαβή καλέστε στο (718) 204- 2722. Η διεύθυνση του καταστήματος είναι 25 – 29 49 Street, Long Island City, New York, 1103.

Η αφίσα με την προσφορά στην εποχή του κορωνοϊού.

Διαβάστε επίσης: https://www.anamniseis.net/bespoke-fashion-outlet-to-neotero-omogeniako-katastima-goynas-stin-astoria/

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.