Απίστευτο το ενδιαφέρον για το Ηπειρώτικο Γλέντι του Πύρρου και των Θυγατέρων της Ηπείρου

0
Η αφίσα του Ηπειρώτικου γλεντιού.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Απίστευτο με όλη την σημασία της λέξεως είναι το ενδιαφέρον των Ηπειρωτών και των φίλων τους για το Ηπειρώτικο Γλέντι που διοργανώνουν ο ιστορικός Σύλλογος Βορειοηπειρωτών «Πύρρος» και το Γυναικείο Τμήμα «Θυγατέρες της Ηπείρου».

Το γλέντι θα λάβει χώρα το βράδυ του Σαββάτου, 2 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πέτρος Γ. Πατρίδης» της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου, στην διεύθυνση 30-11 30th Drive, Astoria, NY.

Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου και της οργανωτικής επιτροπής να αναθέσουν την ψυχαγωγία στην κομπανία του Κώστα Σταύρου που έρχεται από την γενέτειρα έχει αυξήσει τον ενθουσιασμό και τοι ενδιαφέρον των Ηπειρωτών της τριπολιτειακής περιοχής της Νέας Υόρκης. Η ορχήστρα πλαισιώνεται από τους Κώστα Σταύρο, κλαρίνο, Μανώλη Μπραχόπουλο στα πλήκτρα, Χρήστο Φουσέκα στο ντέφι και Βαγγέλη Κυριάζο στο τραγούδι.  

Η εκδήλωση, όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Τσαβέγιας, λαμβάνει χώρα λίγες ημέρες μετά την Γιορτή των Ευχαριστιών και έχει έντονο εορταστικό χαρακτήρα.

«Καλούμε όλους τους Ηπειρώτες και κατ΄ επέκταση τους ομογενείς να έρθουν στο Ηπειρώτικο Γλέντι και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα περάσουν αξέχαστες στιγμές. Αν και ο Σύλλογος μας εφέτος γιορτάζει την 117η επέτειο της ιδρύσεώς του, εν τούτοις είναι ένας από τους πιο δυναμικούς φορείς όχι μόνο της Νέας Υόρκης, αλλά και της ίδιας της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής», επεσήμανε ο κ. Τσαβέγιας.

Τα έσοδα από το δείπνο και από την λαχειοφόρο αγορά, όπως επεσήμανε ο κ. Τσαβέγιας, θα διατεθούν για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών, κοινωνικών, πολιτιστικών και των φιλανθρωπικών προγραμμάτων του Συλλόγου.

Το εισιτήριο έχει οριστεί στα $65.00 και στην τιμή περιλαμβάνεται πλήρες δείπνο και ένα μπουκάλι κρασί ανά τραπέζι, αναψυκτικά και νερά. Για πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε με τον πρόεδρο Δημήτρη Τσαβέγια (646) 806-3678 είτε με τον πρώην πρόεδρο Σταύρο Ζιώγκα στο (917) 642 – 3494.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.