Ανοικτή εκδήλωση μελών ΣΥΡΙΖΑ με τον βουλευτή Γιώργο Κατρούγκαλο

0
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος. Φωτογραφία: (ΚΥΠΕ)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Ομάδα Μελών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία της Νέας Υόρκης καλεί τα μέλη, τους φίλους καθώς επίσης και τους εκπροσώπους των ομογενειακών μέσων ενημέρωσης στην ανοικτή συζήτηση που θα διοργανώσουν το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 6 μ.μ. στο Κεφαλλονίτικο Σπίτι στην Αστόρια με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης τύπου: “Η Ομάδα Μελών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νέας Υόρκης προσκαλεί τα μέλη της ομογένειας καθώς και τα ομογενειακά ΜΜΕ στην ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 6 μμ στο Κεφαλλονίτικο Σπίτι – “Κέφαλος”, 20-41 Steinway Street, Astoria, NY 11105.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες εκλογές στις οποίες θα συμμετάσχει και η ομογένεια. Με το πέρας της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου με τα ομογενειακά ΜΜΕ. Ομάδα Μελών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νέας Υόρκης.

Η αφίσα της εκδήλωσης.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.