Άνευ εισιτηρίου, αλλά με προκρατήσεις οι συναυλίες του Γιάννη Καψάλη στο Γουάτστόουν 

0
Η αφίσα των συναυλιών.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Άνευ εισιτηρίου, αλλά με προκρατήσεις οι δύο συναυλίες του Γιάννη Καψάλη και της Χριστίνας Σαββίδου που θα φιλοξενήσει την Παρασκευή 6η και Σάββατο 7η  Οκτωβρίου 2023 η κοινότητα του Τιμίου Σταυρού στο Γουάιτστόουν.

Η θετική αυτή εξέλιξη, όπως ανέφεραν στις «Αναμνήσεις» οι διοργανωτές των συναυλιών οφείλεται στην γενναιοδωρία δύο ομογενών επιχειρηματιών, οι οποίοι ανέλαβαν την κάλυψη των εξόδων της φιλοξενίας των καλλιτεχνών.

«Οι δωρητές επιμένουν στην ανωνυμία – πλην όμως καλούν τους ομογενείς να κατακλύσουν την αίθουσα και τις δύο βραδιές ούτως ώστε να ενισχυθούν τα έσοδα που θα διατεθούν για την ενίσχυση του ταμείου του Ημερήσιου Σχολείου της εν λόγω κοινότητας. Καλούμε τους ομογενείς να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή επικοινωνώντας με το γραφείο της κοινότητας ούτως ώστε και οι δύο συναυλίες να είναι sold – out», επεσήμανε ένας εκ των συνομιλητών μας.

Πρωταγωνιστές των συναυλιών, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» είναι οι διάσημοι και συνάμα δημοφιλείς ερμηνευτές Γιάννης Καψάλης και Χριστίνα Σαββίδου με την συνοδεία 15μελούς ορχήστρας με τους βιρτουόζους Μάκη Τσίκο στο κλαρίνο και Μιχάλη Τζιχάνη στο βιολί, που έρχονται από την γενέτειρα.

Οι συναυλίες έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή 6η και Σάββατο 7η  Οκτωβρίου 2023 και συνδυάζουν το τερπνό μετά του ωφέλιμου καθώς τα έσοδά τους θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου του Ημερήσιου Σχολείου.

Η οργανωτική επιτροπή και οι παραγωγοί της συναυλίας έχουν μεριμνήσει για τις λεπτομέρειες και το Γυμναστήριο «Μιχαήλ και Χριστίνας Ψαρρού» θα μετατραπεί σε ένα υπερσύγχρονο κέντρο διασκέδασης με τα «πρώτα τραπέζια πίστας» που είθισται να αποκαλούμε τα «Platinum VIP Couches» με τα τραπέζια για τους εκλεκτούς προσκεκλημένους «Gold VIP Tables» και τους υπόλοιπους που θα παρακολουθήσουν την συναυλία από την περιοχή του μπαρ (Bar Area).

Η είσοδος, όπως προαναφέραμε θα είναι άνευ εισιτηρίων. Θα προσφερθούν μεζέδες και θα υπάρξει Cash – Bar.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 8.00 μ.μ. και το ξεφάντωμα θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της κοινότητας στα τηλέφωνα (718) 767-2955 και (917) 450-8289

-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.