ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η εξελεγκτική επιτροπή και το διοικητικό συμβούλιο του ιστορικού Συλλόγου Καστοριέων «Ομόνοια» ακολουθώντας τις συστάσεις των δημοτικών και των πολιτειακών αρχών για τις συναθροίσεις και τις προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού αποφάσισαν να αναβάλουν τις εκλογές και συνάμα να προβούν στο κλείσιμο για απολύμανση του ομώνυμου Πνευματικού Κέντρου στο Γουάιτστόουν.

Οι εκλογές, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» είχαν προγραμματιστεί  για την επόμενη Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020.

Ο πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής Παντελής Καλαπούτης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Δήμος Σιώκης μέσω μηνύματος προ τα μέλη αναφέρουν ότι λαμβάνοντας υπόψη τις προειδοποιήσεις των αρχών για την ταχεία εξάπλωση του κορωνοϊού αποφάσισαν να ακυρώσουν την εκδήλωση της Κυριακής, 15 Μαρτίου 2020 για την φασολάδα που προετοίμαζε η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Καστοριάς και όλες τις άλλες εκδηλώσεις συμπεριλαμβανομένης και της γενικής συνέλευση της 22 Μαρτίου 2020, στο πλαίσιο της οποίας θα διεξάγονταν και οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας.

Παράλληλα τονίζουν ότι από την Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 έως και την Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020, το Πνευματικό Κέντρο Καστοριέων θα παραμείνει κλειστό για προληπτικούς λόγους και για την απολύμανση των χώρων.

Στο τέλος του μήνα το διοικητικό συμβούλιο θα επανεξετάσει την κατάσταση και εάν τεθεί υπό έλεγχο η πανδημία θα ανοίξουν και πάλι τις πύλες του Κέντρου.

Οι κ.κ. Σιώκης και Καλαπούτης συνιστούν στα στελέχη και τα μέλη του Συλλόγου να ακολουθούν τα προληπτικά μέτρα που συνιστούν οι αρχές και τους υπενθυμίζουν ότι απαιτείται επαγρύπνηση, ψυχραιμία και η προστασία εαυτών και αλλήλων.

-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.