ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Αναβλήθηκε η προγραμματισθείσα για το βράδυ της Τρίτης, 17 Νοεμβρίου 2020 γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων που επέβαλε οι Δήμος της Φιλαδέλφειας προκειμένου να δαμάσει την έξαρση του κορωνοϊού.

Η απόφαση για την αναβολή ελήφθη αργά το βράδυ της Δευτέρας και λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αυστηρότερων μέτρων που επέβαλε λόγω των νέων ρεκόρ κρουσμάτων και θυμάτων που σημειώθηκαν μετά από την άρση των αυστηρών μέτρων που είχαν επιβληθεί στα μέσα Μαρτίου 2020.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Ροζανίτης και ο αντιπρόεδρος Στέφανος Ευαγγελόπουλος στο μήνυμά τους προς τα στελέχη και τα μέλη της Ομοσπονδίας ανέφεραν: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η αυριανή συνεδρίαση της Ομοσπονδίας στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου αναβάλλεται, λόγω νέων περιοριστικών μέτρων της πόλης της Φιλαδέλφειας για τον κορωνοϊό.

Στιμγιότυπο από την ομιλία του νεοεκλεγέντα προέδρου Δημήτρη Ροζανίτη.

Μια νέα διαδικτυακή συνεδρίαση θα προγραμματιστεί και η νέα ημερομηνία/ώρα θα ανακοινωθούν.

Αναμένουμε να μιλήσουμε με όλους σας σύντομα. Εν τω μεταξύ, παρακαλούμε παραμείνετε ασφαλείς και υγιείς!».

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» είναι αν όχι ο μόνος, τουλάχιστον ένας από τους ολιγοστούς  ομογενειακούς φορείς των ΗΠΑ που εν μέσω της πανδημίας διεξήγαγαν τις εκλογές και ανέδειξαν την νέα ηγεσία με επικεφαλής τον Δημήτρη Ροζανίτη.   Διαβάστε επίσης: https://www

-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.