Αλλαγή φρουράς στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Ιερσέης

0
Από αριστερά διακρίνονται οι Δρ. Ηλίας Ηλιάδης, Ανδρέας Κωμοδρόμος, Δρ. Πάνος Σταυριανίδης και Αναστάσιος Ευστρατιάδης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Ιερσέης, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Κυριακής, 19ης Μαρτίου 2023, στην κοινότητα της Κοίμησης της Θεοτόκου στο Χόλμντέιλ της Νέας Ιερσέης ενέκρινε τα πεπραγμένα της απερχόμενης διοίκησης με επικεφαλής τον Δρ. Ηλία Ηλιάδη και τον οικονομικό απολογισμό.

Αμέσως μετά διεξήχθησαν σε κλίμα ενότητας και ομοψυχίας οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας.

Πρόεδρος εξελέγη ομόφωνα ο Δρ. Πάνος Σταυριανίδης (Panos Stavrianidis), εκτελεστικός αντιπρόεδρος ο Τομ Παπαδημητρίου (Tom Papademetriou), αντιπρόεδρος για την Κεντρική Νέα Ιερσέη ο Δημήτρης Αρχοντούλης (Dimitris Arhontoulis), αντιπρόεδρος για την Βόρεια Νέα Ιερσέη η Δέσποινα Κολοκυθά (Despina Kolokythas), αντιπρόεδρος για τις δημόσιες σχέσεις ο Δημήτρης Κοντολιός (Dimitri Kontolios), γραμματέας ο Βασίλης Κούσιας (Vassilis Kousias) και ταμίας ο Μηνάς Αντωνίου (Minas Antoniou).

Σύμβουλοι εξελέγησαν οι Αγγελική Χιόνη (Aggeliki Hioni) και Νικήτας Ταμπάκης (Nikitas Tampakis).

Στιγμιότυπο από την γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Ιερσέης.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Δρ. Ηλίας Ηλιάδης συνεχάρη τον Δρα. Πάνο Σταυριανίδη και τους νεοεκλεγμένους και ευχήθηκε επιτυχίες στο έργο του.

Οι εκλογές έλαβαν χώρα μια εβδομάδα πριν την εθνική γιορτή της 25ης Μαρτίου και ο νεοκλεγής πρόεδρος Δρ. Πάνος Σταυρινίδης κάλεσε τους παρισταμένους να συμμετάσχουν στις τελετές έπαρσης της σημαίας που θα διοργανωθούν στις πόλεις και στις πολίχνες της Νέας Ιερσέης.

Εκτενή αναφορά έκανε και στις παρελάσεις της Φιλαδέλφειας που όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» θα λάβει χώρα την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 και της Νέας Υόρκης της 30ής Απριλίου και κάλεσε τα στελέχη και τους παρόντες να συμμετάσχουν και να παρελάσουν συντεταγμένα με τους συλλόγους, τις κοινότητες, τα σχολεία και την Ιερά Μητρόπολη της Νέας Ιερσέης.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Δρ. Πάνος Σταυριανίδης την Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023, θα είναι κεντρικός ομιλητής στην τελετή έπαρση της σημαίας στο Πυροσβεστικό Τμήμα του Ίγκλεγουντ Κλιφς της Νέας Ιερσέης (475 Sylvan Ave, Englewood Cliffs, N.J.) και στην οποία θα συμμετάσχουν ο δήμαρχος Mario Kranjac, οι οργανώσεις της AHEPA, οι μαθητές των σχολείων και εκπρόσωποι του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στο Τέναφλάι και της κοινότητας της Αναλήψεως στο Φέρβιου της Νέας Ιερσέης.    

Στιγμιότυπο από την γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Ιερσέης.
Στιγμιότυπο από την γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Ιερσέης.
-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.