Άκρως διδαχτική η διαδικτυακή συζήτηση EMBCA και AHEPA με εκπροσώπους του «OATH»

0
96
Στιγμιότυπο από την διαδικτυακή εκδήλωση.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Επίκαιρη και άκρως διδακτική ήταν η συζήτηση που διοργάνωσαν η Συμμαχία «Eastern Mediterranean Business and Culture Alliance (EMBCA)» σε συνεργασία με το τμήμα «Ερμής» και το κυβερνείο της 6ης Περιφέρειας της AHEPA, τον Σύλλογο Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων της Αστόριας, τον οργανισμό «Old Astoria Neighborhood Association» και άλλους φορείς με το Διοικητικό Δικαστήριο του Δήμου της Νέας Υόρκης (New York City Office of Administrative Trials and Hearings – OATH).

Πρόκειται για την αρχή που εξετάζει τα παράπονα των πολιτών για τα τσουχτερά πρόστιμα που επιβάλλουν οι δημοτικές αρχές για διάφορες παραβάσεις που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής, με την εφαρμογή του οικοδομικού και υγειονομικού κώδικα, την στάθμευση των οχημάτων και όχι μόνο.   

Η συζήτηση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού έλαβε χώρα διακτυακά την Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021.

Στην συζήτηση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο ομογενής πολιτειακός γερουσιαστής του Μπρούκλιν Ανδρέας Γουνάρδης, ο πολιτειακός βουλευτής του Μπέι Ριτζ και του Στάτεν Άϊλαντ Μιχάλης Ταννούσης και εκπρόσωποι συλλόγων και οργανισμών από την Αστόρια και τις άλλες περιοχές της Νέας Υόρκης.

Ο πρόεδρος του EMBCA, Ηλίας Κάτσος καλωσόρισε τους εκπροσώπους του OATH και της προϊσταμένης της Αρχής Jodi Kletter και συνεχάρη τον Γιώργο Ζούβελο και όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Για να παρακολουθήσετε την συζήτηση κάνετε κλικ στο https://youtu.be/LPsDXfoP8aw

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.