Αδελφοποίηση Ιατρικών Συλλόγων Νέας Υόρκης και Μεσσηνίας – τιμές στον Δρ. Απόστολο Ταμπάκη

0
Ο πρόεδρος του Ελληνικού Ιατρικού Συλλόγου της Νέας Υόρκης Παναγιώτης Μανώλας, αριστερά και Δημήτρη Τζωρτζίνης, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας. Φωτογραφία https://www.eleftheriaonline.gr

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. ( https://www.eleftheriaonline.gr) Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δύο ημέρες στην Καλαμάτα η πρωτοποριακή συνάντηση ομογενών γιατρών της Νέας Υόρκης και Ελλήνων, που διαπρέπουν στον χώρο της Ιατρικής στην Ελλάδα.

Το συνέδριο έλαβε χώρα Παρασκευή και Σάββατο στο “Akti Taygetos”, ενώ το Σάββατο σε ειδική εκδήλωση στο αμφιθέατρο “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος” στην Καλαμάτα τιμήθηκε για την επιστημοσύνη και την κοινωνική προσφορά του ο ομογενής ιατρός με καταγωγή από το Ασπρόχωμα Απόστολος Ταμπάκης, ο οποίος μάλιστα διετέλεσε πρόεδρος του Hellenic Medical Society of New York από το 1979 έως το 1981.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε τελετή αδελφοποίησης των μελών των δύο Ιατρικών Συλλόγων, με ομιλητές τους δύο προέδρους Παναγιώτη Μανώλα του Ελληνικού Ιατρικού Συλλόγου της Νέας Υόρκης και Δημήτρη Τζωρτζίνη του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας.

Η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.