Μεγάλες ζημιές προκάλεσε η πυρκαγιά στο εστιατόριο του ομογενή στη Φιλαδέλφεια

0
Το εστιατόριο «Melrose Diner» το οποίο υπέστη ζημιές από την πυρκαγιά.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Μεγάλες υλικές ζημιές προκάλεσε η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης 24 Ιουλίου 2019 στο ομογενειακό εστιατόριο «Melrose Diner» στη διεύθυνση 1501 – 1527 Snyder Ave, Philadelphia, PA 19145. Η φωτιά βάσει του ανακοινωθέντος της Πυροσβεστικές ξέσπασε στις 5.45 μ.μ. και στη μάχη με τις φλόγες χύθηκαν δεκάδες πυροσβέστες οι κατάφεραν σε χρόνο ρεκόρ να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά και να τη σβήσουν.

Αν και τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται, εν τούτοις οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για βραχυκύκλωμα ηλεκτρικών καλωδίων.

Όταν ξέσπασε οι φωτιά στο εστιατόριο υπήρχαν αρκετοί πελάτες και το προσωπικό οι οποίοι κατάφεραν να εξέλθουν σώοι και αβλαβείς.

Τα οχήματα της πυροσεβστικής και οι πυροσβέστες επί τω έργω.

Η πυρκαγιά κέντρισε το ενδιαφέρον των τοπικών μέσων ενημέρωσης της Φιλαδέλφειας διότι πρόκειται για ένα ιστορικό εστιατόριο το οποίο είναι πάντα ανοικτό και το οποίο ανήκει στον ομογενή Μιχάλη Πετρογιάννη.

Οι προσπάθειες των «Αναμνήσεων» να επικοινωνήσουν με τον ομογενή δεν καρποφόρησαν μέχρι και ετούτη την ώρα. Η υπεύθυνη βάρδιας του πλησιέστερου εστιατορίου «Broad Street Diner» που ανήκει στον ομογενή επεσήμανε ότι ο κ. Πετρογιάννης είχε αναχωρήσει προ ολίγου για το «Melrose Diner».

Ο κ. Πετρογιάννης μιλώντας στους δημοσιογράφους εξέφρασε τη θλίψη για το γεγονός και  την ευγνωμοσύνη για τους πυροσβέστες καθώς επίσης και για τους εργαζομένους που μόλις εκδηλώθηκε η φωτιά εκκένωσαν το εστιατόριο και προσπαθούσα ρίχνοντας νερό να περιορίσουν την επέκταση της φωτιάς.

Οι εργαζόμενοι μετά την αποχώρηση της πυροσβεστικής κάλυψαν τα παράθυρα με κονταπλακέ.

Παράλληλα τόνισε ότι θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών και ότι ευελπιστεί την ερχόμενη εβδομάδα να επαναλειτουργήσει κανονικά.

Ο Μιχάλης Πετρογιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη και ήρθε το 1973 σε ηλικία 17 ετών στη Φιλαδέλφεια. Ασχολήθηκε με τα εστιατόρια και κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκτήσει το πρώτο εστιατόριο.

Σήμερα εν έτη 2019 ο κ. Πετρογιάννης έχει στην κατοχή του έντεκα εστιατόρια στη Φιλαδέλφεια και άλλες επιχειρήσεις και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης τον αναφέρουν ως βασιλιά των ντάινερ (Diner King).

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.